Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Welkom bij de Warschaustraat 15 te IJsselstein! Deze helft van een dubbel woonhuis is gesitueerd aan een rustig woonhofje!

De woning is op een prettige en rustige locatie gesitueerd en grenzend aan een autovrij plantsoen in de wijk Zenderpark. De goed onderhouden woning biedt onder andere een fraaie, lichte woonkamer met vide, een complete inbouwkeuken, 3 slaapkamers en dit allemaal in een zeer kindvriendelijke woonomgeving!

Verder is de woning gelegen aan de rand van de IJsselsteinse woonwijk "Het Hart". De aanrijroute is zeer prettig en er is voldoende parkeergelegenheid dichtbij de woning beschikbaar.

Wonen nabij de binnenstad bied je alle gemakken. Wat dacht je van een avondje naar de film of het theater, even wat drinken bij een bar of gezellig een hapje eten buiten de deur? Het is allemaal op loopafstand mogelijk.
Verder zijn verschillende basisscholen, BSO, speelpleinen, diverse winkels en supermarkten (Plus en AH), sportverenigingen (voetbal en tennis) op korte afstand bereikbaar.
Ook overige voorzieningen zoals het openbaar vervoer naar Utrecht (bus en tram), diverse winkels en uitvalswegen (A-2 en A-12) zijn goed bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, toilet met fontein. Vanuit de hal heb je toegang tot de tuin gerichte en lichte woonkamer met vide voor extra lichtinval.
Vanuit de woonkamer via de schuifpui is de achtertuin te betreden. De achtertuin is op het noordoosten gelegen en voorzien van een achterom en een berging.

De open keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, te weten: een koelkast, een vriezer, een combi-/ovenmagnetron, een vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en een afzuigkap!

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

Eerste verdieping:
Overloop met vide, toegang tot de ouderslaapkamer en de badkamer.
De slaapkamer is 12 m2 groot en voorzien van een vaste kast. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchestang, wastafel en een tweede toilet.

Via de overloop is het dakterras bereikbaar. Het dakterras is gelegen op het zuidwesten, hier kan jij tot in de late uurtjes genieten van de zon!

Tweede verdieping:
Overloop, toegang tot twee slaapkamers (12 en 11 m2) en een berging, waar zich onder andere de wasruimte en de stookruimte bevinden.

Bijzonderheden:
- Energielabel B;
- 3 slaapkamers;
- Dakterras op het zuidwesten;
- Speeltuin aan de voorzijde van de woning;
- Prettige ligging ten opzichte van alle voorzieningen!

Oplevering in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1999

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

370 m³

Woonoppervlakte

103 m²

Perceeloppervlakte

90 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

zonnig dakterras

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's