Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 205.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een

MODERN - LICHT - RUIM APPARTEMENT op UITSTEKENDE LOCATIE?!?

Kom dan eens kijken op de SPORTPARKWEG 126 in MAARSSEN!

Dit fraaie en grote 2-kamer appartement ligt op de 2e verdieping in het kleinschalige en statige appartementengebouw “Het Schippershuys” in de nieuwbouwwijk Op Buuren Dorp te Maarssen.

Het appartement is strak en modern afgewerkt en beschikt o.a. over een open keuken met inbouwapparatuur, modern afgewerkte bad -/ en toiletruimte, laminaatvloeren en een privé-parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein met elektronisch, op afstand bedienbaar toegangshek.

Op Buuren Dorp is een klein nieuwbouwplan, gelegen aan de rivier De Vecht. Kenmerkend voor dit dorp zijn de comfortabele woningen en appartementen, gebouwd in de oude "Vechtstijl" van het historische dorp Maarssen. In 2008 werden de eerste woningen in Op Buuren Dorp opgeleverd en sindsdien wonen er volop jonge mensen en gezinnen met veel plezier. De wijk is ruim opgezet, met gezellige straatjes, doorkijkjes, wisselende gevels en steigers langs het water.

In het nabij gelegen oude dorpscentrum bevinden zich alle voorzieningen, zoals restaurants, gezellige kroegjes en een aantal grote supermarkten. De sportvoorzieningen liggen voor de deur en ook de uitvalswegen en het centrum van Utrecht is met de auto of bus in 15 minuten bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Centrale, afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen-unit en toegang tot de ruime hal, waarin de lift en het trappenhuis zich bevinden en gezamenlijke fietsenberging. Aan de achterzijde van het gebouw ligt het afgesloten privé-parkeerterrein met de eigen parkeerplek.

2e Verdieping:
Entree, ruime hal met laminaatvloer, spuitwerkwanden, meterkast, modern toilet met closet en fonteintje en grote bergkamer met C.V.-opstelling en mechanische ventilatie-unit.

De ruime woonkamer is heerlijk licht door de vele raampartijen en is voorzien van een fraaie laminaatvloer, spuitwerkwanden en draai-/ kiepramen die vrij uitzicht bieden over de sportvelden en de omliggende groenvoorzieningen.

De open keuken is voorzien van een modern recht keukenblok en is verder voorzien van een inductie kookplaat, RVS-afzuigkap, vaatwasser (recent vernieuwd), koel-/vriescombinatie en combimagnetron. De woonkamer en keuken hebben een gezamenlijk oppervlakte van circa 30m2!

De grote slaapkamer heeft een afmeting van ruim 12m2 en is voorzien van een laminaatvloer, spuitwerkwanden en draai-/ kiepramen.

De badkamer is modern uitgevoerd, geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche met thermostraatkraan, wastafel met badmeubel, wasmachine- en drogeraansluiting en designradiator.

Bijzonderheden:
- Unieke kans voor starters;
- Zeer gunstige en centrale ligging;
- Privé-parkeerplaats op afgesloten binnenterrein;
- Gezamenlijke fietsenberging op de begane grond;
- Actieve en gezonde VvE;
- De servicekosten voor het appartement bedragen € 124,93 per maand, inclusief onder andere opstal- en glasverzekering, onderhoud en reservering;
- De servicekosten voor de eigen parkeerplaats en het binnenterrein bedragen € 11,92 per maand;
- Gebouwd onder GIW-garantie.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Ik heb 5 jaar lang genoten van de Sportparkweg 126, Maarssen, waarvan de laatste 2 met mijn vriendin. Nu wij verloofd zijn willen we de volgende stap maken met onze relatie. Daarom wij besloten ons huis te verlaten, en op zoek te gaan naar een gezinswoning. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met een paar minuten lopen kom je zo in de groene polders, nabij de rivier de vecht, wat een erg mooi gebied is! Met het OV en de fiets ben je ook zo in het stadscentrum van Utrecht of Maarsen!””

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

201 m³

Woonoppervlakte

59 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Nabij centrum Utrecht

 

Dichtbij snelwegen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's