Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Louisestraat 2 te Hengelo

Uitstekend onderhouden, uitgebouwde en karakteristieke TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met onder meer een berging, overkapping, vier slaapkamers, moderne keuken en gezellige woonkamer met een kamer en suite met suitedeuren en erker. De woning is gelegen aan een rustige weg, nabij het stadscentrum van Hengelo en diverse voorzieningen als Station Hengelo, het Gezondheidspark en het ziekenhuis.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de kelder, woonkamer, keuken en bijkeuken.

De royale woonkamer meet in haar geheel circa 40 m² en is verdeeld in een eetgedeelte met openslaande deuren naar de achtertuin en een zitgedeelte met gashaard. Via ensuite deuren heeft u toegang tot de kamer ensuite met erker, deze kamer meet circa 12 m² en is tevens voorzien van een gashaard.

De open keuken is voorzien van een moderne inbouwkeuken uitgevoerd met de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, dubbele spoelbak en combimagnetronoven. Daarnaast beschikt u over een kookeiland met een Boretti 6-pits gaskookplaat met oven en een RVS afzuigkap.

Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken, deze beschikt over aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. In de bijkeuken bevindt zich de achterdeur naar de tuin. Deze tuin is ook via een zijpad naast de woning te bereiken.

De kelder met stahoogte heeft een afmeting van 6,5 m², hierdoor beschikt u over veel extra opslagruimte.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kast, drie slaapkamers, badkamer met balkon en vaste trap naar de tweede verdieping.

De slaapkamers meten respectievelijk 15, 9 en 6,5 m²; de twee grote slaapkamers zijn voorzien van vaste kastruimte.

De badkamer is uitgevoerd met een ligbad-/douchecombinatie, vaste wastafel en toilet. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot het balkon.

Tweede verdieping:
Vierde slaapkamer met een afmeting van circa 10 m², welke is voorzien van een dakraam en op dit moment wordt gebruikt als werkkamer. Tevens is hier de CV-ketel geplaatst.

Tuin:
De achtertuin is fraai aangelegd met verschillende borders met beplanting en een overkapping waar u de lange zomerdagen- en avonden heerlijk kunt zitten. De tuin is bereikbaar via een zijpad naast de woning.

Berging:
De berging meet een oppervlakte van ongeveer 7 m² en is voorzien van elektra.
Onder voorwaarden behoort het tot de mogelijkheid om eventueel het lopende huurcontract van de garagebox, gelegen aan de overzijde van de straat, over te nemen van de huidige bewoners.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1930. De perceeloppervlakte bedraagt 188 m² en de inhoud van het woonhuis bedraagt circa 521 m³ met een woonoppervlakte van 124 m². De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een AWB HR Combi Cv-ketel van het bouwjaar 2016 (lease). Het woonhuis is gelegen aan een rustige straat met diverse voorzieningen zoals de binnenstad van Hengelo, Station Hengelo Gezondheidspark en het ziekenhuis in de nabijheid.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Jaarlijks straatfeest Jaarlijks oudejaarsborrel”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1930

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

521 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

188 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige straat

 

Dichtbij centrum

 

Dichtbij buitengebied

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's