Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 485.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Marenestraat 14 te Hengelo (O)

Uitstekend gelegen op een fraaie locatie, in een aantrekkelijke en rustige omgeving in nieuwbouwwijk Het Broek, grenzend aan het groene buitengebied van de stad vinden we deze royale uitgebouwde VRIJSTAANDE EENGEZINSWONING met garage, eigen oprit, vijf slaapkamers, tuingerichte living en een ruime, vrij gelegen achtertuin.

De woning is gelegen aan een autoluwe straat met een openbare voorziening met speeltoestellen, op geringe afstand van het wijkwinkelcentrum, scholen, sportvoorzieningen, het medisch centrum Slangenbeek en uitvalswegen.

De woning is opgeleverd in 2005 en compleet afgewerkt.

Indeling:
Begane grond:
Entree, royale hal (circa 12 m²) met meterkast, modern toilet in lichte kleurstelling met als sanitair een hangtoilet met ingebouwd reservoir en fontein, garderobenis en de vaste trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de inpandige berging-/ bijkeuken en de woon-/ eetkamer.

De tuingerichte woonkamer meet een oppervlakte van maar liefst 38 m² en is voorzien van een plavuizenvloer met daaronder gasgestookte vloerverwarming. Kenmerkend voor het geheel is de warme en gezellige sfeer met nog een extra leuk detail... dubbele openslaande tuindeuren in de achtergevel, zodat u zowel van het voor- tot najaar optimaal kunt genieten van de achtergelegen tuin. Het 'buiten leven gevoel' komt zo wel maximaal tot z'n recht.

Via een open verbinding heeft u directe toegang tot de voorgelegen werkkamer van bijna 8 m². De ideale plek om te werken of ondernemen vanuit huis. Mochten de kinderen al wat op leeftijd zijn, is een chillroom of studeerplek ook een prima alternatief.

Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de woonkeuken van bijna 15 m². Ondanks dat de woonkeuken geen geheel vormt met de woonkamer, heeft u voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel. De keuken zelf is voorzien van een inbouwkeuken. Als gebruiker/bewoner heeft u de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: 5 pits gaskookplaat, RVS afzuigschouw, koelkast, combi-/magnetron en een vaatwasser.

Vanuit de keuken is er via een 'tussenhal' toegang tot de inpandige berging/garage van 13 m². Een volledig geïsoleerde ruimte met onder meer elektra aansluiting en een loopdeur richting de voorgelegen oprit.

De inpandige berging-/ bijkeuken is zowel vanuit de centrale hal als de garage bereikbaar en dient als opstelplaats voor de Cv-ketel, wasmachine en wasdroger. Daarnaast heeft u de beschikking over een extra uitstortgootsteen met koud- en warm water aansluiting.

De 'tussenhal' geeft middels een vaste trapopgang toegang tot de vijfde slaapkamer en of hobbykamer. Met een afmeting van 18 m² mogen we met recht spreken van een multifunctionele ruimte, welke voor meerdere doeleinden geschikt is. Twee extra grote dakvensters (voor- en achterzijde) zorgen ervoor dat u maximaal profiteert van het nodige daglicht.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en een viertal slaapkamers. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 17, 12, 9 en 8 m² en zijn allen voorzien van een laminaatvloer. De ouderslaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een vaste kast (4 schuifdeuren).

De badkamer is uitgevoerd in lichte courante kleurstelling en biedt een ruime inloopdouche, wastafel, ligbad (voorzien van jets) en een tweede toilet. Ventilatie geschiedt op zowel natuurlijke als mechanische wijze.

2e verdieping
De 2e verdieping is bereikbaar via een vlizo trap, hier bevindt zich een royale goed beloopbare bergzolder.

Tuin/terras:
De fraaie, onder architectuur aangelegde ruime tuin van 13 meter diep en 19 meter breed is voorzien van sierbestrating, borders, vijver en gazon. De tuin is gesitueerd op het Oosten, heeft een buitenkraan, een achterom en een vrij uitzicht. Uiterst fraai is de veranda, vast aan de achtergevel.. een prima plek om van het voor- tot najaar te genieten van als het moois dat de tuin te bieden heeft!

Parkeerplaats:
De woning beschikt over 2 parkeerplaatsen op eigen grond.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd in 2004, de inhoud van het woonhuis ligt rond de 726 m³ en het perceeloppervlak bedraagt 549 m². De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Vaillant VHR Cv-ketel van het bouwjaar 2014 (eigendom). De gehele begane grond heeft de beschikking over vloerverwarming (m.u.v. de garage). Daarnaast is de buitenzijde in 2018 geheel geschilderd.

Wonen in 'het Broek' aan de Marenestraat 14 betekent 'buitengewoon wonen' in een landelijke en groene woonomgeving.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2004

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

726 m³

Woonoppervlakte

176 m²

Perceeloppervlakte

549 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

485 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's