Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitslagsweg 88 te Hengelo (O)

Wilt u wonen nabij het stadscentrum, in een zeer royaal en uitgebouwde TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met eigen oprit, een verrassend diepe tuin, royale tuingerichte woonkamer, 4 slaapkamers en een moderne badkamer? Dan doet zich nu een uitgelezen kans voor aan de Uitslagsweg 88 te Hengelo (O).

De woning kent een prima afwerkingsniveau, is gelegen op een royale kavel (308 m²) met eigen oprit naast de woning en heeft een ideale ligging met het 'Wijkwinkelcentrum Hengelo Esch' op loopafstand. Daarnaast zijn er in de directe nabijheid diverse voorzieningen waaronder scholen, sportgelegenheden en de kinderboerderij.

Wonen aan de Uitslagsweg 88 is wonen in een rustige en groene woonomgeving, in een geheel gemoderniseerde en uitgebouwde jaren '30 erkerwoning!

Indeling:

Souterrain:
Kelder met provisieruimte.

Begane grond:
Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, keuken, woonkamer, kelder, bijkeuken/achter portaal met toilet.

Aan de voorzijde heeft u als bewoner de beschikking over een royale erker, opgetrokken in de jaren dertig stijl, met een riant uitzicht op de voorgelegen Uitslagsweg. De keuken bevindt zich, verrassend genoeg voor dit woningtype, aan de voorzijde. Als bewoner heeft u de beschikking over een complete inbouwkeuken in lichte kleurstelling, voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: 4-pits keramische kookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, koelkast, diepvries, combi-/magnetron en elektrische oven. De warmwatervoorziening geschiedt middels een elektrische boiler (eigendom).

De lichte woonkamer van circa 39 m² is royaal van uitvoering, tuingericht en voorzien van een laminaatvloer. Het geheel is opgedeeld in een eet- en woongedeelte. De openslaande tuindeuren in de achtergevel zorgen ervoor dat u van voor- tot najaar optimaal kunt genieten van de achtergelegen tuin. Het 'buiten leven gevoel' komt zo wel maximaal tot z'n recht.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de bijkeuken. Deze beschikt over een extra keukenblok met spoelbak en de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot het toilet (hangend toilet met ingebouwde spoeling en fontein) en de achtertuin. De bijkeuken dient tevens als opstelplaats voor de zonneboiler en Cv-ketel.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers waarvan één met dakterras, badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping.

De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 15, 13 en bijna 8 m². De slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt over vaste kastruimte (4 schuif-/spiegeldeuren) en biedt directe toegang tot de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is eveneens voorzien van vaste kastruimte (3 schuifdeuren), vaste wastafel en een hoogslaper. Leuk detail is het achtergelegen dakterras van bijna 18 m².... de ideale plek om te genieten van de eerste zonnestralen in combinatie met een lekker kopje koffie!

De badkamer is modern van uitvoering met als sanitair een hangend toilet met ingebouwde spoeling, douchecabine, ligbad, wastafel met twee kranen en ombouw en designradiator. De badkamer is geheel betegeld in moderne kleurstelling, in de vloer verwerkt vinden we vloerverwarming (elektrisch) en ventilatie geschiedt op zowel mechanische als natuurlijke wijze (openslaand raam). Toegang tot de badkamer is er vanaf de ouderslaapkamer aan de voorzijde en de overloop.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap heeft u toegang tot een royale en makkelijk toegankelijke verdieping met een extra vierde slaapkamer (voorzien van dakkapel) en volop bergruimte in de kamer erachter. Het slaapkamergedeelte (achterzijde) is voorzien van dak- en glasisolatie.

Tuin:
De diepe achtertuin is fraai aangelegd met terrassen, een overkapping, beplanting en een pad naar de houten berging gelegen achter in de tuin. Er zijn verschillende terrassen waar u ieder moment, in of uit de zon, heerlijk uw plek kunt nemen.

Berging:
De aangebouwde stenen berging (vast aan de bijkeuken) meet circa 10 m² en is voorzien van elektra aansluiting. Achter in de tuin heeft u beschikking over een vrijstaande houten berging van 7 m² met eveneens elektra aansluiting.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1936. De perceeloppervlakte bedraagt 308 m² en de inhoud van het woonhuis bedraagt circa 482 m³ met een woonoppervlakte van 136 m². De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een AWB Cv-ketel van het bouwjaar 2013 (eigendom), een zonneboiler en een elektrische boiler. De woning heeft een ideale ligging met 'Winkelcentrum Hengelose Esch' op loopafstand en het stadscentrum van Hengelo op slechts enkele fietsminuten. Daarnaast zijn er in de directe nabijheid diverse voorzieningen als scholen en sportgelegenheden.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1936

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

482 m³

Woonoppervlakte

136 m²

Perceeloppervlakte

308 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

190 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's