Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 439.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uniek wonen! Op deze fantastische stek in deelplan NEO van Saendelft mogen wij u deze uitgebouwde 5-kamer hoekwoning aanbieden! Het woonhuis combineert alle aantrekkelijke woonkenmerken voor u: een ontwerp, ruime afmetingen, een complete afwerking alsmede een fantastische ligging. Het woonhuis voorziet in een heerlijke woonkeuken aan de achterzijde met openslaande tuindeuren naar de achtertuin. Tevens is er een ruime woonkamer met fraai uitzicht over het water aan de voorzijde. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers alsmede de badkamer gelegen. De 2e verdieping biedt plaats aan nog een ruime slaapkamer, een separate was- en stookruimte alsmede het dakterras met fraai uitzicht over de gehele wijk. Dat dit deelplan erg gewild is, dat begrijpen wij wel. De wijk is namelijk autoluw, kent een gevarieerde en ruime opzet en fraaie architectuur. Daarnaast is het winkelcentrum op zeer korte afstand voorhanden, het NS-station Krommenie-Assendelft dichtbij alsmede de snelwegen A8 en A9 op korte afstand gelegen waardoor Amsterdam, Alkmaar en Haarlem uitstekend te bereiken zijn. Zullen wij u nog meer vertellen? Of komt u dit fantastische woonhuis zelf bekijken tijdens een vrijblijvende bezichtiging!

Bouwjaar: 2010
Perceeloppervlakte: 204 m2 eigen grond
Woonoppervlakte: ca. 146 m2
Oppervlakte dakterras: ca. 18 m2
Inhoud: ca. 530 m3

De achtertuin is lekker ruim en heeft dankzij de ligging lekker veel de zon. In de achtertuin bevindt zich de berging en tevens is er een stuk zij- alsmede voortuin. Het dakterras op de 2e verdieping is gelegen aan de voorzijde en is gesitueerd op het noord-westen waardoor u daar ook heerlijk van de zon kunt genieten.

Het winkelcentrum met alle voorzieningen alsmede NS-station Krommenie-Assendelft ligt op zeer korte afstand. Voorts centraal gelegen t.o.v. snelwegen A8, A9 en A10 waardoor Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zeer snel bereikbaar zijn. Ook het kustgebied is binnen 15 autominuten te bereiken.

Bijzonderheden:
- 5 kamer hoekwoning;
- complete uitbouw achterzijde;
- ruime woonkeuken;
- breed type woonhuis;
- zonneboiler t.b.v. extra energiezuinigheid;
- CV-installatie Remeha Avanta 2017;
- schilderwerk buitenzijde 2018;
- vrij uitzicht aan de voorzijde over het water;
- eigen grond (204 m2).

Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Wij hebben 8 jaar lang genoten van deze ruime en lichte woning. Dankzij de ligging op de hoek kan je heerlijk ver van je af kijken en is er altijd wat te zien; wandelaars en fietsers op het pad, spelende kinderen en de dieren in het water. Omdat je zover van je af kan kijken ervaar je hier een vrij gevoel. Via de openslaande deuren aan de achterzijde kom je terecht in een groene achtertuin, waar de zon gedurende de hele dag schijnt. De buurt is lekker rustig en ruim opgezet, de kinderen kunnen hier fijn en veilig spelen. Er is voldoende parkeerplek voor de deur en je bent binnen een paar minuten bij de supermarkt, slager en bakker. Wij en onze kinderen hebben ons veilig gevoeld in de jaren dat we hier hebben gewoond.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2010

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

530 m³

Woonoppervlakte

146 m²

Perceeloppervlakte

204 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

vrij uitzicht

 

veel licht in huis

 

rustige en veilige buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's