Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een

UITSTEKEND GELEGEN - RUIM - HEERLIJK LICHT - GOED ONDERHOUDEN

WOONHUIS met EIGEN PARKEERPLAATS en GEHEEL VRIJ GELEGEN en ZONNIGE ACHTERTUIN op het zuidwesten met stenen schuur en achterom?

Kom dan eens kijken aan DE LESPAULLAAN 7 in MAARSSEN!!

Deze ideale gezinswoning heeft een woonoppervlakte van 123m2 en beschikt onder meer over een zeer ruime -en lichte woonkamer met schuifpui, halfopen eetkeuken, vier prima slaapkamers en is perfect, aan een autovrij en lommerrijk woonerf met speeltuin, in Zandweg-Oostwaard gelegen.

Zandweg-Oostwaard is een moderne en ruim opgezette woonwijk met park Vechtenstein, kinderboerderij en sportvelden om de hoek én daarnaast liggen het oude en sfeervolle centrum van Vecht-dorp Maarssen met alle overige voorzieningen als winkels en restaurants alsmede de stad Utrecht op fietsafstand.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met laminaatvloer, geheel betegelde toiletruimte met closet en fonteintje, meterkast en trapopgang.

De tuingerichte woonkamer heeft een afmeting van ruim 36m2 en is voorzien van een fraaie en moderne laminaatvloer. De vierkante vorm van de woonkamer biedt meerdere indelingsmogelijkheden en door de grote glazen achterpui met schuifdeur is er zeer veel lichttoetreding.

De halfopen eetkeuken is aan de voorzijde van de woning gelegen, heeft een afmeting van circa 10m2 en is voorzien van een standaard keukenblok in hoekopstelling met gaskookplaat, afzuigkap, losse vaatwasser en voldoende werk- en kastruimte.

1e Verdieping:
Overloop met laminaatvloer, praktische bergkast en trapopgang.

De 1e verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers, van respectievelijk circa 12m2, 11m2 en 9 m2, die allen zijn voorzien van een laminaatvloer. De twee kamers aan de achterzijde beschikken daarnaast over een Velux-dakraam.

De ruime badkamer is standaard uitgevoerd, geheel betegeld en voorzien van een douche, badmeubel met twee wastafels, closet en raampartij.

2e Verdieping:
Op de grote voorzolder, welke te bereiken is per vaste trap, is er naast de CV-ketel, mechanische ventilatie-unit en wasmachine- en drogeraansluiting tevens veel bergruimte.

De ruime en lichte zolderkamer is voorzien van een kurkvloer, Velux-dakraam aan de achterzijde en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin en eigen parkeerplaats:
De keurig aangelegde voortuin van de woning ligt aan een autovrije -en ruim bemeten groenstrook met kleine speeltuin en vrij uitzicht.

De royale en geheel vrij gelegen achtertuin is op het zuidwesten gelegen waardoor er nagenoeg de gehele dag, dus tot in de avond, van de zon kan worden genoten. De comfortabele tuin is voorzien van sierbestrating en diverse borders met vaste beplanting en tevens is er een grote stenen schuur aanwezig die via de achterom eenvoudig is te bereiken.

Achterin de tuin, naast de schuur, ligt de eigen parkeerplaats met plek voor één auto. In de directe omgeving van de woning is ruim voldoende, openbare parkeergelegenheid waardoor parkeren op eigen terrein niet noodzakelijk is.

Bijzonderheden:
- De woning ligt op een perceel eigen grond van 162m2;
- Het woonoppervlakte bedraagt circa 123m2, de inhoud is circa 426m3 en de vrijstaande stenen schuur heeft een afmeting van ruim 10m2;
- De keuken, badkamer en toiletruimte zijn functioneel, doch eenvoudig en standaard uitgevoerd;
- Vaillant combiketel van circa 2003;
- De woning is goed geïsoleerd;
- De keurige achtertuin is ruim van afmeting en heeft een geheel vrije ligging op het zuidwesten;
- De achterpui is over de gehele breedte voorzien van elektrische zonnescherm;
- Uitvalswegen en openbaar vervoer zijn in de directe omgeving gelegen. Amsterdam is op ca. 25 autominuten gelegen en binnen ca. 10 autominuten bereikt u Utrecht;
- Park Vechtenstein ligt op loopafstand en beschikt over een kinderboerderij en voor de deur ligt een leuke speelweide voor kleine kinderen;
- De fraaie rivier de Vecht ligt op circa 200 meter van de woning.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Dit is het huis wat mijn ouders als nieuwbouwwoning gekocht hebben, zij waren dus de eerste bewoners. Het huis heeft een fijne sfeer, ligt in een rustige woonwijk. De buren zijn rustig en vriendelijk. Met de fiets rij je langs de Vecht zo naar het gezellige dorp van Maarssen. Je kunt dit overigens ook prima lopen. Je bent met de auto zo in Utrecht of Amsterdam. Op loop/fiets afstand vindt je de kleine plas waar je heerlijk omheen kunt wandelen, ook heel leuk met een hond. De Maarssenveense Plassen zijn een recreatiegebied, waar je in de zomer naar toe kunt om te zwemmen. En met een beetje vorst kun je in de winter mooie schaatsroutes doen. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin (op het zuidwesten) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. De woning zelf is licht en ruim en kun je naar hartelust zelf helemaal indelen naar jouw wensen er zijn veel mogelijkheden voor. We wensen ons ouderlijk huis toe aan mensen die hier, net als mijn ouders en wij vroeger, met veel plezier zullen wonen.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 
 
 
 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1991

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

426 m³

Woonoppervlakte

123 m²

Perceeloppervlakte

162 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige woonwijk

 

Je zit vrij, voor kijk je uit over groenstrook en achter is het ook vrij, er kijken geen buren in de tuin.

 

Maarssen-dorp is heel gezellig en op loop/fiestafstand

 

Op 200m afstand van de Vecht waar je heerlijk langs kunt lopen

 

Recreatiegebied Maarsseveense Plassen, zijn op fietsafstand, heerlijk vertoeven in de zomer en met genoeg vorst in winter schaatsen

 

Kinderen kunnen veilig buitenspelen, direct voor de deur rijden geen auto's, er is een speelplaats waar je vanuit de keuken zo op kijkt.

 

Lichte en ruime woonkamer

 

Doordat de zon vrijwel de hele dag in de woonkamer komt hoef je pas laat in het seizoen de verwarming aan te doen.

 

Je kunt in de zomer tot in de avond in de zon zitten in de achtertuin

 

In het vroege voorjaar en zelfs in de winter kun je heerlijk uit de wind in de zon al buiten zitten

 

Met een hond loop je na zo'n 50m al aan de rand langs groenstrook, ook kun je langs de Vecht of naar de kleine plas lopen, wat een heerlijke route is

 

Heerlijk wandelen naar en om de kleine plas.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's