Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een

KEURIG ONDERHOUDEN - UITSTEKENDE GELEGEN - TUSSENWONING met GROTE GARAGE?

Maak dan een bezichtigingsafspraak voor REIGERSKAMP 670 in MAARSSEN!!
Dit zeer ruime woonhuis staat op een perceel eigen grond van 174m2 en beschikt over een fraaie voortuin en royale en heerlijk vrij gelegen en zonnige achtertuin met sierbestrating, overkapping, houten tuinhuis en achterom.

Naast de sfeervolle woonkamer is de woning verder voorzien van een grote garage met elektrische overheaddeur, acht zonnepanelen op het dak van de garage, twee dakkapellen en kunststof raamkozijnen.

De fijne ligging in de populaire woonwijk met het grote park met kinderboerderij en sportvoorzieningen, speelplaats, scholen en winkels op loopafstand en openbaar vervoer en uitvalswegen in de nabijheid maken het plaatje van deze eengezinswoning compleet.

Indeling:

Begane grond:
Entree, ruime hal met tegelvloer, gestucte wanden, meterkast met nieuwe groepenkast, modern verzorgde toiletruimte met closet en fonteintje, trapopgang en deur naar de garage.

De garage is ruim van afmeting en voorzien van een elektrische overheaddeur en verwarming. Op het dak van de garage liggen acht zonnepanelen die recent zijn aangebracht.

De tuingerichte woonkamer is ruim van afmeting en voorzien van een eiken houten parketvloer, gestucte wanden, houten balkenplafond, praktische trapkast en een sfeervolle open haard.

De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een keurig keukenblok in hoekopstelling met een keramische kookplaat, koelkast, oven, RVS-afzuigkap, vaatwasser, plintverwarming en kunststof raamkozijn.

1e Verdieping:
Overloop met laminaatvloer, behang, bergkast en trapopgang.

De 1e verdieping is voorzien van twee (voorheen drie) slaapkamers. Indien gewenst kan men hier eenvoudig weer drie slaapkamers creëren. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is ruim van afmeting. Deze slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, behang, kunststof kozijnen met hor en een zeer ruime inbouwkast/walk-in closet. De slaapkamer aan de achterzijde is eveneens voorzien van een laminaatvloer, gestucte wanden, dakkapel en kunststof kozijnen met hor.

De verzorgde badkamer is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, wastafel met badmeubel, closet, radiator en kunststof raampartij.

2e Verdieping:
Via de trap is de voorzolder bereikbaar die is voorzien van een laminaatvloer, Velux-dakraam, CV-opstelling, wasmachine- en drogeraansluiting en bergruimte.

Op de tweede verdieping zijn twee kamers gesitueerd die beide zijn voorzien van een dakkapel met kunststof raamkozijnen en hor. Beide kamers zijn verder voorzien van een laminaatvloer en de nodige bergruimte achter de knieschotten. De ruime zolderkamer is uiteraard te gebruiken als slaapkamer en is verder voorzien van een wastafel en een luik naar de bergzolder.

Tuin:
De voortuin is verzorgd aangelegd met sierbestrating en héérlijk vrij gelegen.

De eveneens vrij gelegen en bijzonder fraai aangelegde achtertuin is royaal van afmeting en is voorzien van sierbestrating, vijver, buitenkraan, houten tuinhuis met elektra en praktische achterom. De achtertuin is tevens voorzien van een royale overkapping aan de achterzijde van de tuin waarin een houtkachel aanwezig is, zodat het hier heerlijk vertoeven is tot in de late uurtjes. In het midden van de achtertuin is tevens de mogelijkheid om overdekt te zitten door middel van een uitschuifbaar doek. Door de noordoostelijke ligging en de royale afmeting van de tuin kunt u hier van nagenoeg de hele dag genieten van de zon!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1979;
- Bij de fotopresentatie treft u tevens plattegronden aan inzake de mogelijkheden op de eerste verdieping;
- De woning is aan de voorzijde uitgebouwd;
- Op de 1e en 2e verdieping is een dakkapel geplaatst;
- De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas;
- Bosch HR-combiketel uit 2012;
- Op het dak van de garage zijn acht zonnepanelen gesitueerd die in 2018 zijn geplaatst;
- Het keukenraam en het raam van de grote slaapkamer zijn voorzien van warmtewerend glas;
- Alle ramen zijn voorzien van een hor;
- De voor- en achtertuin zijn héérlijk vrij gelegen en zéér fraai aangelegd;
- De grote garage biedt volop gebruiksmogelijkheden;
- De meterkast is in 2018 vernieuwd en voorzien van 12 groepen en 3 aardlekschakelaars.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Stap 2 / 6 Voeg het verhaal van jouw huis toe Is er bijvoorbeeld iets speciaals toegevoegd na een verbouwing? Is er een buurt BBQ in de zomer? Is er een bijzondere geschiedenis? Welke unieke verhalen kun jij vertellen over jouw huis en de omgeving? Schrijf hier je anekdotes Ik wil zien van andere huisverhalen Voorbeeld anekdote: “Wij hebben 30 jaar lang genoten van de Reigerskamp 670, Maarssen maar nu beide kinderen hun eigen plek hebben gevonden hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht met name op de grote achtertuin (op het zuiden). De hele dag door is er een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten!””

 

aan het woord

“"Met de kinderen naar de kinderboerderij in het park. Wij hebben hier heel wat uurtjes doorgebracht. Later ook met de hond of voir zomaar een stukje wandelen"”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1979

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

447 m³

Woonoppervlakte

109 m²

Perceeloppervlakte

174 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

De ruimte en rust

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's