Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 300.000,- k.k.

Keurige eengezinswoning met royale woonkamer, woonkeuken, vier slaapkamers en een fraai groen uitzicht

Deze eengezinswoning met vrij uitzicht aan de voorzijde staat in de wijk Kerk en Zanen. Een heerlijk vakantiegevoel heeft u door de ruime groen strook aan de overzijde en schuintegenover het ‘’Europapark’’.

In directe nabijheid van het NS-station en diverse uitvalswegen naar Leiden, Amsterdam, Utrecht. Met de fiets bent u binnen 5 minuten fietsen midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. Ook de voorzieningen die de woonwijk Kerk & Zanen te bieden heeft, zoals het winkelcentrum De Atlas, diverse basisscholen en diverse speelplekken voor de kinderen zoals het Europapark zijn op loopafstand. Waaronder de natuurspeeltuin die slechts enkele meters verderop is gelegen.

Graag geven wij u vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Tochtportaal met meterkast en ruimte voor de garderobe. Toegang tot de hal met toiletruimte, trapopgang en toegangsdeur naar de woonkamer.

De ruime woonkamer is uitgevoerd met keurig afgewerkte wanden en een nette laminaatvloer. De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde. De grote raampartij zorgt voor een heerlijk lichte woonkamer. Via de achterdeur kunt u de tuin gemakkelijk betreden.

De woonkeuken is gelegen aan de voorzijde. Deze is heerlijk licht door het grote raam. Omstreeks 2012 is de keuken vernieuwd en zeer compleet uitgevoerd met een grijskleurig werkblad en de volgende apparatuur;
- inductiekookplaat,
- afzuigkap,
- vaatwasser,
- koel-/vriescombinatie,
- close-in boiler en
- combi-oven.

De ruime woonkeuken biedt voldoende ruimte voor de eetopstelling. Die zou u op verschillende manieren kunnen plaatsen in deze ruimte. Daarbij is er een praktische bergkast onder de trap die u vanuit de keuken kunt bereiken.

Zonnige tuin met een mooi formaat op het oosten. De tuin is voorzien van stenen berging met elektra. Via de achterom kunt u de tuin gemakkelijk betreden. De achterzijde van de woning heeft een elektrisch zonnescherm en hier bevindt zich een buitenkraantje.

Eerste verdieping
Overloop met toegangsdeuren naar de drie slaapkamers en de badkamer. De ruime ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde met een vaste kast uitgevoerd met schuifdeuren. De andere twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde.

De keurige badkamer is uitgevoerd met witte wandtegels, een witte vloertegel, een bad waarin u eveneens kunt douchen, een wastafelmeubel, een staand toilet en een designradiator.

Tweede verdieping
Open vide zorgt voor ontzettend veel licht en een speels effect. De kamer boven is nu in gebruik als hobbykamer en was/stookruimte. Het is mogelijk om hier een afgesloten kamer van te maken zodat de woning over 4 slaapkamers beschikt.

Op de tweede verdieping veel bergruimte onder de schuine kap. Ook boven de kinderkamers aan de achterzijde kunt u extra spullen opbergen.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1994

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

418 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

141 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Licht

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's