Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 429.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een pareltje van een woonhuis, een fantastische plek om te wonen én ook nog een grote vrijstaande hobbyruimte van circa 66 m² alsmede een slaapkamer met badkamer op de begane grond met nog de mogelijkheid om een 2e slaapkamer op de begane grond te creëren, meer hoeven we niet te zeggen!

De vrijstaande woning aan de Hoge Dijk 22 in Oosteind is heel erg vrij en in het groen gelegen. Aan de voorzijde heeft u fraai uitzicht op de watertoren en aan de achterzijde biedt de woning een vrij uitzicht op landerijen. Heerlijk genieten dus van de rust en het weidse uitzicht.

Locatie:
Deze woning is gelegen in het buitengebied van de gemeente Oosterhout met zijn fraaie landschap en polders. De woonplaatsen Dongen en 's-Gravenmoer zijn op korte afstand makkelijk bereikbaar. Vanuit de woning heeft u prachtige vergezichten in alle richtingen. Goede aansluiting op de uitvalswegen naar de rijkswegen A27 / A58 (Utrecht - Breda - Tilburg) en A59 (Zevenbergen - Den Bosch). Hierdoor zijn de grotere plaatsen als Oosterhout en Breda snel bereikbaar.

Bouwaard:
Het bouwjaar van de woning is 1925. De woning is in de loop der jaren geheel uitgebouwd en gemoderniseerd, zoals kunststof kozijnen met dubbel glas, vloerverwarming op de begane grond, 3 zonnecollectoren voor het warm water en 22 zonnepanelen voor het elektra alsmede een gasgestookte c.v.-ketel (Nefit, bouwjaar 2006).
De woning is in 2016 uitgebreid met een losstaande hobbyruimte, dakkapel woning en keukenuitbreiding.
De gehele woning is op de begane grond voorzien van korreltapijtvloer, stucwerkwanden en stucwerk plafonds.
Muur- en dakisolatie aanwezig.

Indeling:

Begane grond:
U betreedt de woning via de hal voorzien van een meterkast. De meterkast is uitgerust met 11 groepen + aardlekschakelaar en een krachtstroomgroep ten behoeve van de hobbyruimte.

Vanuit de hal is de slaapkamer bereikbaar, gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een korreltapijtvloer, deels stucwerk- en behangwanden en stucwerk plafond.

Deze moderne woning biedt u een ruime woonkamer met apart zit- en eetgedeelte. Deze ruimte is uitgerust met een airco installatie, diverse inbouwspots en een verdiepte trapkast.

Prachtige half open keuken met tuindeuren. De moderne en luxe keukenopstelling bestaat uit een koelkast, afzuigschouw, vierkante spoelbak, inductie kookplaat, vaatwasser, combi magnetron/oven, een kunststof werkblad en diverse inbouwspots. In de bijkeuken zijn de aansluitpunten voor de huishoudelijke apparatuur gesitueerd.

Vanuit de woonkamer is een tussenportaal bereikbaar welke toegang geeft tot een modern toilet met daarnaast een aparte c.v.-ruimte en de luxe uitgevoerde badkamer met inloopdouche, 2 vaste wastafels met badmeubel, design radiator en een te openen lichtkoepel.

De moderne toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een wandcloset.

De hobbyruimte is uit steen opgetrokken en voorzien van een zadeldak met stalen spanten, houten dakbeschot en gedekt met metalen beplating, type dakpan profiel. Alle wanden zijn voorzien van extra isolatie aan de binnenzijde. Verder bevinden zich hier de 22 zonnepanelen. De toegang wordt verschaft middels een elektrisch bedienbare sectionaldeur met afstandsbediening. Een gedeelte van de hobbyruimte is middels een elektrisch bedienbaar rolluik afsluitbaar. Er is een aparte trapopgang met vaste kast naar de zolderverdieping. Verder is er in deze hobbyruimte krachtstroom aanwezig. Naast de hobbyruimte is een gedeelte bestraat.

De zij- en achtertuin zijn voorzien van grint, volwassen beplanting en gazon. Tevens is er een terras met split en een schitterende vijverpartij. Er zijn ook diverse elektrapunten in de tuin aanwezig.
Naast de woning bevindt zich nog een groot overdekt terras van circa 4.00 m x circa 8.00 m met houten vloerdelen en een glazen schuifpui. U kunt tot in de late uurtjes buiten zitten.

Voor de woning en in de straat is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Verdieping:
Overloop met 2 slaapkamers voorzien van stucwerk wanden en stuc plafond.

De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van Vinylvloer met laminaatprint, airco installatie en een dakkapel (Trespa uitvoering) met daaronder bergruimte onder de dakschuintes. Deze vloer is extra geïsoleerd met platen (voor de geluidsdemping).

De slaapkamer aan de achterzijde is uitgerust met een laminaatvloer en een vaste kast.

Bijzonderheden:
- Grote losstaande hobbyruimte van circa 66 m²;
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond;
- Vrije ligging met mooi uitzicht aan voor- en achterzijde;
- Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Woning is netjes, modern en luxe afgewerkt.

Is uw interesse gewekt en wilt u deze woning eens van binnen komen bekijken, laat het ons weten. Wij plannen graag een bezichtigingsafspraak.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1925

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

558 m³

Woonoppervlakte

143 m²

Perceeloppervlakte

862 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Rolluiken, Tv kabel, Schuifpui, Airconditioning, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's