Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een UITSTEKEND GELEGEN, KEURIG ONDERHOUDEN en RUIME TUSSENWONING met EIGEN PARKEERPLAATS?

Kom dan kijken bij deze woning aan DUIVENKAMP 359 in MAARSSEN!

Deze fraai afgewerkte eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van circa 119m2 en beschikt onder meer over een perceeloppervlakte van 141m2 , in 2014 geplaatste keuken met diverse inbouwapparatuur, ruime woonkamer, drie slaapkamers, modern en luxe afgewerkte badkamer, in 2018 geplaatste dakkapel op de zolderkamer en vernieuwde en sfeervolle aangelegde voor- en achtertuin.

De fijne ligging aan een rustig en kindvriendelijk woonerf in de populaire woonwijk met scholen, winkelcentrum, park, openbaar vervoer en uitvalswegen in de nabijheid maken het plaatje van deze woning compleet.

Indeling:

Begane grond:
Ruime entree met hardhouten vloer, glad gestucte wanden en plafond met spotjes, meterkast, design radiator en toegang tot de woonkamer.

De L-vormige woonkamer is ruim van afmeting en heerlijk licht door de grote raampartijen. De kamer is voorzien van een merbauhouten vloer, glad gestucte wanden en plafond en openslaande deuren naar de tuin.

De open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is in 2014 geplaatst. De fraaie keuken is voorzien van een groot keukenblok in hoekopstelling met koel-/ vriescombinatie, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap met schouw, combimagnetron, oven, vaatwasser, trapkast en veel werk- en kastruimte.

Via de keuken is de ruime en zeer praktische bijkeuken toegankelijk (voormalige schuur) en deze is voorzien van een tegelvloer, verwarming en bergruimte zowel op de begane grond als op de vliering. Tevens is het dak en de gevel geïsoleerd en is de achtertuin te bereiken via de vernieuwde deur. Het is goed mogelijk om deze ruimte anders te gebruiken c.q. in te delen bijvoorbeeld als werkkamer.

Vanuit de woonkamer is de hal bereikbaar die is voorzien van de trapopgang en de modern afgewerkte toiletruimte met hangend closet en fonteintje.

1e Verdieping:
Overloop met laminaatvloer, spuitwerkwanden en trapopgang.

De 1e verdieping beschikt over drie ruime en verzorgde slaapkamers, die allen zijn voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamers aan de voorzijde zijn tevens voorzien van een dakkapel met dubbele beglazing en de nodige bergruimte achter de knieschotten.

De modern en luxe afgewerkte badkamer is ruim van afmeting en in 2014 geplaatst. De badkamer is voorzien van een grote inloopdouche met kindvriendelijke thermostaatkraan, ligbad met kindvriendelijke thermostaatkraan, badmeubel met wastafel, hangend closet, designradiator, raampartij -voor natuurlijke ventilatie- en is geheel betegeld.

2e Verdieping:
Via een vaste trap is de open zolderverdieping bereikbaar die is voorzien van een recent geplaatste dakkapel met kunststof raamkozijnen en hor, een laminaatvloer, CV-opstelling, mechanische ventilatie unit, wasmachine -/ en drogeraansluiting en de nodige bergruimte achter de knieschotten.

Er zijn nog talloze mogelijkheden om deze ruimte naar wens in te richten met bijvoorbeeld een vierde slaapkamer of werkkamer.

Tuin:
De voortuin is fraai aangelegd met sierbestrating en borders met vaste beplanting en beschikt over een eigen parkeerplaats.

De achtertuin is eveneens fraai aangelegd met sierbestrating en borders met vaste beplanting en is voorzien van een extra houten berging en praktische achterom. De houten berging heeft een groen sedum dak. De achtertuin is ruim van afmeting en gelegen op het noordoosten. Zowel de voor- als de achtertuin zijn in 2016 vernieuwd.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1976;
- Vailliant HR-combiketel van 2016;
- De badkamer, keuken en toiletruimte zijn modern afgewerkt;
- De badkamer, keuken en toilet zijn in 2014, 2014 & 2017 geplaatst;
- De voor-/en achtertuin zijn fraai aangelegd en vernieuwd in 2016;
- De bijkeuken is in 2018 vernieuwd en voorzien van (extra) gevel-/ en dakisolatie;
- De ramen en deuren op de begane grond zijn voorzien van driepuntssluitingen. De ramen op de eerste verdieping zijn voorzien van sloten.
- Woonoppervlakte ca. 119m², inhoud ca. 423m³, perceeloppervlakte 141m²;
- Kindvriendelijke woonomgeving met vernieuwde speeltuinen in de wijk;
- Goede ligging nabij alle voorzieningen op loopafstand.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Voor ons was dit ons eerste koophuis en de buurt zorgde er mede voor dat we ons hier thuis voelde. Het huis heeft zeker op de 1e verdieping een ware metamorfose ondergaan en is naar onze wensen aangepast. Daarnaast zorgt de afscheiding in de achtertuin voor enige privacy. Heerlijk dat we in de zomer konden kiezen voor een zon plekje of een schaduw plekje. Vooral met onze jonge dochter was dit erg prettig. We hebben fijn gewoond in dit huis en we hopen dat de nieuwe bewoners zich hier ook thuis gaan voelen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1976

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

423 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

141 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's