Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Albert van Dalsumstraat 39 te Hengelo (O)

Uitstekend onderhouden EINDWONING met maar liefst vier slaapkamers, vernieuwde keuken en badkamer, aangebouwde riante overkapping aan de achterzijde en twee bergingen. De woning ligt in een uiterst groene en kindvriendelijke woonomgeving van de Hasseler Es, met diverse voorzieningen als 'Winkelcentrum Hasselo', basisscholen en op- en afrit A1 in de directe nabijheid.

Waar? Aan de Albert van Dalsumstraat 39 te Hengelo (O).... Check it!

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met toilet, trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer en de keuken.

De Z-vormige woonkamer meet circa 26 m² en is opgedeeld in een zit- en eetgedeelte. Het zitgedeelte aan de voorzijde biedt een riant zicht op de voorgelegen Albert van Dalsumstraat. Vanuit het eetgedeelte heeft u een prachtig uitzicht op de achtergelegen tuin.

De keuken zelf is voorzien van een moderne luxe inbouwkeuken met volop bergruimte, diverse treklades en een carrousel. Het geheel is opgetrokken in lichte kleurstelling. Als gebruiker/bewoner heeft u de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: combi-oven, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en een rvs afzuigkap. Het werkblad is van het duurzame materiaal graniet.

Vanuit de keuken is er middels een buitendeur toegang de aangebouwde overkapping (maar liefst 16 m²) vast aan de woning... Deze is bijzonder fraai afgewerkt en kenmerkt zich door openheid, volop dagicht, sfeer, privacy en ruimte. Er is elektra voorziening en volop zitgelegenheid. Het ultieme plekje om te genieten van uw tuin met een lekker glas wijn, een goed boek of een heerlijke barbecue tijdens de lange en warme zomerdagen.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers, badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping.

De slaapkamers meten respectievelijk 12, 12 en bijna 7 m² en zijn alle drie uitgevoerd met een lichte laminaatvloer. De ruiten in de kozijnen is allemaal voorzien HR ++.

De recent verbouwde badkamer is uitgevoerd in lichte kleurstelling en voorzien van een een douchecabine met jetstreams, wastafel met onderkast, hangtoilet en designradiator. Het geheel is modern van uitvoering, tijdloos qua kleurstelling en geheel betegeld. Ventilatie geschiedt op mechanische wijze.

Tweede verdieping:
Overloop met bergruimte, opstelplaats Cv-ketel (stookruimte) en de aansluitingen voor wasmachine, wasdroger en mechanische ventilatie. Daarnaast een extra royale 4e slaapkamer, welke een oppervlakte meet van 15 m² en is voorzien van een wastafel, radiator (verwarming) en een dakvenster aan de achterzijde.

Tuin/bergingen:
De achtertuin is onderhoudsarm aangelegd met bestrating en borders met beplanting. Aan de rechterzijde van de woning heeft u over de volle breedte een strook grond van de gemeente in gebruik (om niet) van circa 72 m². Achter in de tuin een vrijstaande stenen berging van circa 6 m² met elektra aansluiting en een royale houten berging (tuinhuis), eveneens voorzien van elektra aansluiting.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1982, de woning heeft een inhoud van circa 407 m³ en de perceeloppervlakte bedraagt 160 m² (eigendom) en circa 72 m² bruikleen van de gemeente Hengelo. Verwarming en warmwatervoorziening geschieden middels een Intergas HR Cv-ketel uit 2002 (eigendom) en een plint boiler (elektrisch) in de keuken (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1982

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

407 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

160 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vriendeljjkheid

 

Gezelligheid

 

Bereikbaarheid van winkels en autobaan en genoeg pakeerplaatsen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's