Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ben je op zoek naar een INSTAPKLARE WONING, net niet meer "nieuw".... Dan moet je toch echt een kijkje komen nemen in deze fijne sfeervolle tussenwoning met 3 slaapkamers op de eerste verdieping én een riante zolderverdieping waar zeer eenvoudig 1 of zelfs 2 slaapkamers te realiseren zijn. Deze woning is gerealiseerd in 2016. Gezien het bouwjaar voldoet deze woning natuurlijk aan alle hedendaagse eisen.

De woning is gesitueerd in de nieuwe wijk Grote Boel en ligt nabij de Griftdijk in de directe omgeving van diverse winkels, meerdere scholen en kinderopvang, openbaar vervoer en uitvalswegen. Ook is de woning gelegen dichtbij recreatiegebied toekomstige Oosterhoutse Plas, maar ook de dijk en uiterwaarden van de Waal en natuurlijk de omgeving van de nieuwe Spiegelwaal en het centrum van Nijmegen.

Indeling begane grond: Entree, hal met meterkast, luxe toilet met fonteintje, trapopgang naar 1e verdieping en toegang tot de op de tuin gerichte woonkamer met bergkast, strakke open keuken met diverse inbouwapparatuur. De hele begane grond heeft een prachtige grote vloertegel en heeft vloerverwarming. De tuin, met een grote overkapping direct grenzend aan de woonkamer, is op het westen gelegen en is bestraat met een grote tuintegel. De tuinberging is via de achterom bereikbaar.

1e verdieping: Overloop met toegang tot (thans) 2 slaapkamers waarvan 1 een doorgang heeft naar een kastenkamer die echter zeer eenvoudig weer als 3e slaapkamer in te richten is. De complete en luxe badkamer heeft een wandcloset, wastafel met modern meubel en een inloopdouche.

2e verdieping: Via een open trap bereiken we de ruime zolderverdieping met een fraaie hoogte. Aan de voorzijde is er een mogelijkheid om bijvoorbeeld 2 dakramen te plaatsen en aan de achterzijde een dakkapel waardoor je hier prima 1 of 2 slaapkamers kan realiseren. Er is veel bergruimte mogelijk.

In de tuin staat een fietsenberging. Middels een poort kom je op het achterpad zodat je ook achterom de tuin kunt bereiken.

Bijzonderheden:
Verwarming middels stadsverwarming. Deze woning heeft een inhoud van plm. 414 m3 en een woonoppervlakte van 116 m2. Aanvaarding in overleg, kan echter snel.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2016

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

414 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

125 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

125 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's