Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 257.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bataviastraat 8 te Hengelo (O)

Dit is een verrassende woning!

Een sfeervolle, goed onderhouden en uitgebouwde KARAKTERISTIEKE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met onder meer een garage, een schuur, drie slaapkamers, een hobbykamer beneden, een ruime leefkeuken en een gezellige woonkamer met glas- in- loodramen. De woning is rustig gelegen aan een charmante eenrichtingsweg op steenworp afstand van het centrum van Hengelo tegenover een speeltuintje en met de op- en afrit A35 en A1 op enkele autominuten afstand.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Plan dan snel een bezichtiging!

Indeling:

Begane grond
Hal/entree met toilet, meterkast, opbergkast, trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer, leefkeuken, bijkeuken en kantoor/ hobbyruimte. De royale woonkamer meet circa 36 m² en is voorzien van een open haard en glas- in- loodramen.

De aangrenzende open leefkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt door middel van dubbele openslaande tuindeuren toegang tot de achtertuin. De keuken is voorzien van een modern keukenblok met de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vaatwasser en RVS spoelbak.

Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken, deze beschikt over een groot werkblad met spoelbak en aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. In de bijkeuken bevindt zich de achterdeur naar de tuin. Deze tuin is ook via een ‘achterom’ te bereiken.

Achter de bijkeuken beschikt u over een kantoor/ hobbyruimte van circa 13 m², voorzien van bergruimte erboven (zolder) en tuindeuren; de perfecte multifunctionele ruimte. Een prima plek voor de kinderen om bijvoorbeeld te chillen, te gebruiken voor werken vanuit huis of zelfs eventueel te slapen. Na een kleine verbouwing is er ook de mogelijkheid tot douchen op de begane grond.

Eerste verdieping
Overloop met drie slaapkamers en badkamer. De slaapkamers meten respectievelijk 9,5, 9 en 13 m². De grote slaapkamer aan de voorzijde en de kleinere slaapkamer aan de achterzijde zijn voorzien van vaste kastruimte, tevens is er vanuit de kleinere slaapkamer toegang tot het platte dak.

De badkamer uit 2016 is modern uitgevoerd met een hangtoilet, inloopdouche met glazen deuren, dubbele wastafel en designradiator.

Tweede verdieping
Daar bevindt zich een kleine bergzolder.

Tuin
De diepe achtertuin is fraai aangelegd met een terras en een pad naar de overkapping en garage/schuur gelegen achter in de tuin. De overkapping is de perfecte plek om tijdens de lange zomeravonden lekker in de tuin te zitten.

Schuur/garage
Achter in de tuin heeft u beschikking over een hout-met-beton schuur met daarnaast een garage. Zowel de schuur als de garage meet circa 17 m². De schuur is voorzien van elektra. De garage beschikt over een kanteldeur en biedt plaats aan 1 auto.

Overige bijzonderheden: Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1917. De perceeloppervlakte bedraagt 335 m² en de inhoud van het woonhuis bedraagt circa 471 m³ met een woonoppervlakte van 126 m². De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Vaillant HR Cv-ketel van het bouwjaar 2004 (eigendom). Het woonhuis is gelegen aan een charmante eenrichtingsweg met diverse voorzieningen zoals speelvoorzieningen, de binnenstad van Hengelo en de op- en afrit van de A35 binnen handbereik.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1917

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

471 m³

Woonoppervlakte

126 m²

Perceeloppervlakte

335 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

206 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

rustig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's