Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een rustige locatie gelegen zeer goed onderhouden en luxe afgewerkte uitgebouwde 2/1 kapwoning met garage en mooi tuinhuis op een perceel van circa 287 m².
Wanneer je op zoek bent naar een royale eengezinswoning met een fijne sfeer, dan is deze woning zeker het bezichtigen waard!

Ligging:
In een rustige nieuwbouwwijk gelegen. Winkels zijn op korte afstand in het centrum aanwezig. Aan de voorzijde van de woning ligt een speelveldje.

Gilze is een dorp in de gemeente Gilze en Rijen ten zuidwesten van Tilburg, in de provincie Noord-Brabant. Gilze is een van de oudste plaatsen in het land van Breda. Ten westen, zuiden en oosten van Gilze liggen uitgestrekte landbouwgebieden, vooral aan de zuidzijde begrensd door boscomplexen; Prinsenbos, Annabos en de Ulvenhoutse Bossen. De bereikbaarheid is goed door onder andere de ligging van de A58 en de oude Rijksweg Breda-Tilburg in de directe nabijheid. De aanwezigheid van vele buurt- en sportverenigingen, de diverse golfclubs in de directe omgeving completeren het wonen in Gilze. Bovendien kan men voor theatervoorstellingen en film in De Schakel terecht.

Bouwaard:
Deze woning is geheel in spouwmuren uitgevoerd met betonnen vloeren en geïsoleerd dak.
Woning is geheel voorzien van dubbele beglazing. Tevens is vloer-muur- en dakisolatie aanwezig. Op de begane grond treft u een tegelvloer met vloerverwarming aan. Door de uitbouw (2011) op de begane grond is een extra woonoppervlakte van circa 20 m² beschikbaar. Tevens vindt u in deze uitbouw een grote lichtstraat met 4 Velux dakramen en met een schuifpui naar de tuin.
Alle ramen zijn voorzien van een draaikiepsysteem.
Inpandige garage, geheel in spouwmuren uitgevoerd en voorzien van een tegelvloer, dubbele openslaande deuren en elektra.

Indeling:

Begane grond:
De gehele begane grond is voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit de hal toegang tot de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars en voor internet is glasvezel aanwezig = niet aangesloten), toiletruimte voorzien van een toilet en een fonteintje en een trapopgang naar de verdieping.

Riante woonkamer met tegelvloer, spachtelputz wanden en zowel spuitwerk- als schuurwerkplafonds. Aan de achterzijde bevindt zich een kleine terrasoverkapping.

Half open keuken in L-vorm voorzien van diverse inbouwapparatuur, zijnde een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, een diepvrieskast, een combi magnetron en tevens opstelplaats voor de close in boiler. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken waar zich nog aansluitpunten bevinden voor de wasmachine/vaatwasser. In de bijkeuken is een vaste kast met opstelplaats vloerverwarmingsunit.

De garage is voorzien van een mooie tegelvloer, metselwerkwanden in spouw en een houten plafond afgewerkt met bitumen. De garage is voorzien van elektra.

De achtertuin is keurig aangelegd met een terras van sierbestrating, gazon en vaste aanplant en met kraanaansluiting. De tuinafscheiding bestaat uit pilasters met houten tuinschermen.
Achter in de tuin bevindt zich een ruim tuinhuis (bouwjaar 2016), merk Lugarde, geheel in hout uitgevoerd met een EPDM dak en een prachtig overdekt terras welke is voorzien van elektra.

Aan de voorzijde van de woning is een ruime oprit voor het parkeren van de auto en de tuin is aangelegd met vaste aanplant in houtsnippers en erfafscheiding middels een haag.

1e Verdieping:
Mooie ruime overloop met 3 slaapkamers en een badkamer.

Twee slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en de andere van vloerbedekking.
Alle wanden spachtelputzwanden en spuitwerk plafonds.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, een douchecabine, toilet en een vaste wastafel met badkamermeubel en een design radiator.

2e Verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Deze is van beton en van vloerbedekking voorzien. De voorzolder is voorzien van een Velux dakraam, wasmachine aansluiting en hier bevindt zich de c.v.-combiketel (merk Vaillant ECO-tec plus, bouwjaar 2015). De vierde slaapkamer heeft stuc werkwanden en dakplaten als plafondafwerking en voorzien van een Velux dakraam. De gehele zolder heeft aan 1 zijde een vaste kast onder de dakschuintes.

Bijzonderheden:
- Luxe en netjes afgewerkte woning;
- Gezellig en mooi tuinhuisje met sfeervolle zithoek;
- Deze woning is met recht instapklaar en een bezichtiging meer dan waard!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Achter aan het huis is een flink stuk aangebouwd met veel lichtinval. In de tuin staat een keurig tuinhuis met overkapping waar je heerlijk kan relaxen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1997

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

523 m³

Woonoppervlakte

150 m²

Perceeloppervlakte

287 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Frans balkon, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rustige buurt

 

Buurtvereniging

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's