Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gemak dient de mens in dit zeer comfortabele en keurig nette appartement met prachtig wieds uitzicht over Steenwijk.

Denkt u zich eens in. U heeft net de boodschappen gedaan bij één van de supermarkten (Lidl, Aldi, AH, Jumbo) die zich op circa 300 meter afstand bevinden. Het regent pijpenstelen, maar u parkeert uw auto comfortabel, overdekt, op uw eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, niet moeilijk manoeuvreren, maar gemakkelijk, ruim insteken. Achterklep open, boodschappen uitladen en met de royale personen- en goederenlift naar de 4e verdieping. Vanaf de liftdeur 40 meter lopen en u bent thuis met de boodschappen, die u vervolgens in de royale bijkeuken hun plaats geeft.

Op de kop van het Steenwijker Diep langs het Dolderkanaal zijn drie fraaie geschakelde appartementengebouwen gerealiseerd.
Elke appartementseigenaar heeft zowel een berging alsmede een overdekte parkeerplaats in het souterrain.
De indrukwekkende entreepartij biedt zowel toegang naar de lift als het trappenhuis, die u naar de eerste verdieping brengen. Een brede galerij achter een beschutte, geventileerde, glasgevel geeft een zeer fraaie ruimtelijke indruk met uitzicht over het Dolderkanaal en Tuk.

Het appartement verkeert in een smetteloze staat. Een keurig opleveringsniveau en eersteklas opleverings- en afwerkingsniveau sieren deze zeer comfortabele woonruimte.

Wilt u wat vertier? Langs het Dolderkanaal en het diep is een boulevard aangelegd met uitzicht over de jachthaven en de waterentree van Steenwijk. Het gezellige "diep" is in het vaar- en zomerseizoen een bron van vermaak geeft een prachtig schouwspel van alles dat vaart.
Zoekt u een ligplaats voor bijvoorbeeld uw sloep of grotere boot? Dan treft u het! Wij bieden separaat een ligplaats aan in de kophaven (op 100 meter loopafstand).

De indeling van het appartement is als volgt:

Begane grond: centrale entree met videofoonsysteem, postbussen en toegang tot de lift.

1e verdieping: via de galerij met half gesloten glazen gevel naar het appartement met vervolgens de hal voorzien van moderne meterkast. Toiletruimte voorzien van toilet, fonteintje en diverse toiletaccessoires en voorzien van modern keramiek en sanitair.
Een ruime masterbedroom (14.4m²) met voldoende ruimte voor een royale kledingkast, 2e slaap-/werk-/logeerkamer, ruime bijkeuken met ruimte ten behoeve van provisie/voorraadstellingen, de opstelplaats ten behoeve van het witgoed en de eigen cv-ketel (Intergas HR combiketel). Een keurige badkamer voorzien van glazen design douchecabine (met extra ruime afmetingen), ligbad, dubbele vaste wastafel in een fraai badkamermeubel.

De zonnige woonkamer (op het zuiden gesitueerd) met mooie, door vaklieden gelegde marmoleumvloer, heeft een royale hoogtemaat waardoor veel ruimtelijkheid wordt verkregen. Het is hier heerlijk vertoeven en u houdt vanaf deze woonlaag een weids overzicht over de omgeving over hetgeen zich in de levendige, fraai opgezette woonomgeving afspeelt. En als het weer het toelaat verlengt u uw woonkamer met een prachtig overdekt balkon.
Slechts één deur van elkaar gescheiden. Hier kunt u een royaal terras-ameublement kwijt en zelfs bij een verfrissend zomerbuitje nog overdekt genieten. En toch schaduw gewenst? Met de elektrische screens filtert u op zonnige dagen eenvoudig het overtollige zonlicht uit de kamer.
De elegante open keuken met smaakvol strak design is voorzien van luxe inbouwapparatuur waaronder een koel-/vrieskast, een RVS afzuigschouw, 4-pits gaskookplaat, combi-oven en vaatwasser (alle apparatuur is van het merk Bauknegt).

Het appartement is voorzien van comfortabele radiatorenverwarming. De kozijnen zijn voorzien van draai/kiepsysteemramen. Goede ventilatie is dan ook mogelijk. De royale afmetingen van de diverse vertrekken laten niets aan het toeval over. Met name het royale woonplattegrond en de plafondhoogtes spreken tot de verbeelding. Het is ruimtelijkheid wat u hier ervaart.

Het overzichtelijke complex biedt veiligheid en geborgenheid aan haar bewoners. Zo is er een videofooninstallatie, zodat u ten alle tijde in uw appartement kunt zien wie er beneden bij de entree staat.


EXTRA INFO:
Bouwjaar 2005.
Zorgeloos wonen en optimale veiligheid op basis van toegangsselectieve entree (uitsluitend toegankelijk voor eigenaren/bewoners), brand- en rookdetectie, hoogwaardige veiligheidssloten op ramen en deuren.
Bijdrage aan de V.V.E. € 143,00 per maand (Prijspeil 2019).
De vloerafwerking, te weten de mooie PVC-laminaatvloer, verkeert in een smetteloze staat!
Aantrekkelijk appartement op de 1e etage (kort bij de centrale hal en lift).
De Lidl, AH, Jumbo en Aldi op ca. 5 minuten lopen.
Het geheel is gelegen op de kop van het Steenwijkerdiep in de gewilde wijk D'Waterpoort. Een wijk met nieuw elan. Het sfeervolle stadscentrum met uitgebreid winkelaanbod, Stadspark Rams Woerthe, theater en cultureel centrum de Meenthe, en het NS P+R intercity station op loopafstand.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

293 m³

Woonoppervlakte

87 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

15 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerkelder

Schuur / berging

Inpandig

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's