Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 260.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 260.000,= k.k.

Aantrekkelijke eengezinswoning met vier slaapkamers en zonnige achtertuin

Deze woning is gelegen in een aantrekkelijke woonwijk met goede faciliteiten in de directe omgeving, zoals scholen, winkelcentrum “de Herenhof”, uitvalswegen, wandel- en fietsroutes, alsmede opstapplaats Interliner. Het is een heerlijke kindvriendelijke buurt met veel groenvoorzieningen en speelgelegenheden.

De woning is door de huidige eigenaar keurig onderhouden. Daarbij is de indeling zeer praktisch. Op de begane grond een ruime woonkamer met open keuken, drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en de tweede verdieping biedt veel extra ruimte vanwege de recht opgetrokken gevel aan de achterzijde.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak. Hieronder alvast een idee van de indeling en afwerking.

Begane grond
In de hal bevinden zich de toiletruimte, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en de toegangsdeur tot de woonkamer.
Tuingerichte woonkamer met vaste kast, schuifpui naar de tuin en open verbinding naar de keuken. De woonkamer is voorzien van een fraaie houten vloer en spachtelputz wandafwerking. De keuken is uitgevoerd als een rechte keukenopstelling met de volgende inbouwapparatuur:
- gaskookplaat,
- afzuigkap,
- vaatwasser,
- combi-oven en
- koelkast.

De keuken biedt voldoende ruimte om hier een eethoek te plaatsen.

De tuin is gelegen op het zuiden. Een houten berging biedt u de ruimte om tuinspullen en fietsen te stallen. Via de achterom kunt u gemakkelijk via het achterpad de tuin bereiken.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal komt u op de overloop die toegang geeft tot de drie slaapkamers en de badkamer.
Drie mooie slaapkamers waarvan twee zeer ruime slaapkamers en één mooie kinderkamer.
Zeer complete badkamer uitgevoerd met duobad, douche, wastafelmeubel en tweede toilet. Door de dakkapel aan de achterzijde zijn zowel de ouderslaapkamer als de badkamer zeer royaal te noemen.

Tweede verdieping
Via de vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Op de voorzolder bevindt zich de aparte CV-ruimte met C.V.-installatie voor warm water (Nefit 2000) en hetelucht unit voor de heteluchtverwarming (Brink 2013). Hier tegenover bevindt zich een aparte ruimte voor de wasmachine. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine, wasdroger en extra opbergruimte.
Aangrenzend een grote slaapkamer met bergruimte onder de schuine kap. Deze kamer biedt qua ruimte de mogelijkheid om hier indien gewenst twee kinderslaapkamers te creëren.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Wij hebben 27 jaar lang met veel plezier gewoond in dit huis. Mijn 2 kinderen en zelfs een kleinkind zijn er geboren. Ruimte genoeg om heerlijk te spelen binnen en buiten. Ook de buren hebben kinderen in dezelfde leeftijd. Samen zijn ze groot gegroeid. De buurt is nu weer aan het veranderen, meer jonge gezinnen komen er wonen. Het is een rustige en gezellige wijk. Nu de 2 kinderen uit huis zijn, heb ik besloten het huis te verkopen. Het wordt te ruim. Tijd om de toekomst opnieuw in te richten. Tijd voor nieuwe bewoners. Die er hopelijk met net zoveel plezier zullen wonen Ik wens de kopers veel geluk in hun toekomst in dit fijne huis.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1985

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

345 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

112 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Hete lucht verwarming

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Winkelcentrum om de hoek

 

Speelgelegenheid en scholen nabij

 

Autoluwe straat

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's