Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Beppie Nooystraat 5 te Hengelo (O)

Wilt u wonen in de kinderrijke en levendige woonomgeving van de Hasseler Es? Dan is deze tussenwoning met stenen berging en carport een absolute must om te bekijken!

Laat u verrassen door de hoeveelheid aan ruimte en de aanwezigheid van onder meer vijf slaapkamers, moderne keuken, een oprit voor meerdere auto's en een vrij gelegen zonnige achtertuin!

Dit alles nabij het buitengebied en het wijkwinkelcentrum, basisscholen en de op- en afrit A1.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, toilet, living en een half open keuken.

De royale tuingerichte woonkamer meet circa 24 m², is voorzien van een nette laminaatvloer en beschikt over een werkkast onder de trap. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de zonnige achtertuin.

Er is een luxe inbouwkeuken geplaatst met een composiet werkblad. Als bewoner heeft u de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron, 4-pits inductiekookplaat en een afzuigschouw. De warmwatervoorziening geschiedt middels een elektrische boiler.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en een drietal slaapkamers. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 12, 12 en 7 m² en zijn allen voorzien houten kozijnen met isolerende beglazing en rolluiken.

De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van het woonhuis en meet een oppervlakte van 7 m². Het geheel is voorzien van een Velux dakvenster en beschikt over een ligbad, douche met cabine, toilet en een dubbele wastafel met ombouw. Groot pluspunt bij de badkamer is de vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Overloop met de aansluiting voor de wasmachine, de opstelplaats van de Cv-ketel en twee slaapkamers. Middels een vlizo trap heeft u toegang tot de royale, bovengelegen bergzolder.

De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 10 en 7 m², hebben beide een Velux dakvenster voor daglicht en ventilatie en beschikken daarnaast over voldoende bergruimte achter de knieschotten. Een van de slaapkamers heeft tevens nog de beschikking over een tv-aansluiting en een warm/koud watervoorziening.

Tuin en berging:
De zonnig gelegen tuin (zuidoosten) is verzorgt aangelegd met sierbestrating, beplanting en gazon. Vast aan de achtergevel een zonnescherm (volle breedte), waterkraan en achter in de tuin een houten berging voorzien van elektra. Aan de voorzijde van het woonhuis heeft u een aangebouwde stenen berging (5 m²), voorzien van elektra en wateraansluiting.

Parkeermogelijkheden en omgeving:
Aan de voorzijde van de woning is op de oprit en onder de carport plaats voor een tweetal auto's. Daarnaast zijn er aan de voorgelegen straat voldoende (gratis) parkeermogelijkheden. Aan de overzijde van de straat vindt u een groot grasveld met speelvoorzieningen. Een extra interessant detail is het park met grote speelvelden en vijvers op nog geen 50 meter afstand van de woning.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1981. De perceeloppervlakte bedraagt 154 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 416 m³. Verwarming en warmwatervoorziening geschieden middels een Intergas HRC Cv-ketel van het bouwjaar 2017 (huur). In de keuken geschiedt de warmwatervoorziening middels een elektrische boiler.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1981

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

416 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

154 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

66 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's