Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Emsdettenplein 5 te Hengelo (O)

Starters en kopers die op zoek zijn naar een nette en betaalbare woning opgelet!

Midden in een nieuw opgetrokken woonwijk, op loopafstand van de Kopenhagenvijver en de kleigaten (wandelgebied) ligt deze volledig geïsoleerde, keurig afgewerkte TUSSENWONING met nette inbouwkeuken, prima en eigentijds afgewerkte badkamer en een royale tuingerichte living met berging en achterom. Het woonhuis is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “Vossenbelt” met aan de voorzijde speelvoorzieningen en ruime parkeermogelijkheden.

Begane grond:
Hal/entree, meterkast, toilet met fontein, trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer en keuken.

De ruime, lichte tuingerichte woonkamer meet een oppervlak van circa 28 m² en is voorzien van een laminaatvloer. Door de uitbouw mag met recht gesproken worden van een riante living. De achtergevel is recent voorzien van een nieuwe pui met een openslaande deur naar de achtergelegen tuin..... Hierdoor heeft u de mogelijkheid al in een vroeg stadium het buitengevoel te ervaren.

De half open keuken in lichte kleurstelling is voorzien van een nette inbouwkeuken, geplaatst in hoekopstelling. Als (inbouw) apparatuur een heteluchtoven, 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw en een koel-vriescombinatie. In het aanrechtblad verwerkt een enkele RVS spoelbak.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en twee slaapkamers van circa 16,5 en 7 m² (mogelijkheid tot het creëren van drie slaapkamers).

De badkamer is voorzien van douchegelegenheid (met cabine), een staand toilet en een wastafelmeubel met waskom en vaste kastruimte. Daarnaast vinden we hier de aansluitingen voor wasmachine en droger. Een openslaand raam zorgt voor volop daglicht en... natuurlijke ventilatie !

Tweede verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap en beschikt over een ruime derde slaapkamer. Tevens bevindt zich hier de stookruimte en is er voldoende bergruimte onder de schuine zijden.

Tuin en berging:
De verzorgde tuin is voorzien van sierbestrating en borders. Daarnaast is de tuin via een achterom bereikbaar en beschikt deze aan de achterzijde over een houten berging. De tuin is op het uiterst zonnige westen gelegen.

Parkeervoorzieningen:
Aan de voorzijde en in de nabije omgeving zijn voldoende openbare parkeermogelijkheden (gratis).

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1995. De perceeloppervlakte bedraagt 124 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 358 m³. Verwarming en warmwatervoorziening geschieden middels een Intergas Kombi Kompakt HRE 28-24 RF Cv-ketel van het bouwjaar 2012 (lease).

Gelegen op een rustige zeer kindvriendelijke locatie met aan de voorzijde van de woning speelvoorzieningen. In de nabijheid eveneens scholen, winkels, medische voorzieningen, de Kopenhagenvijver en de kleigaten etc.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben hier 8 jaar met veel plezier gewoond. Zeker toen de kinderen kleiner waren hebben we veel plezier gehad van de aan de voortuin grenzende speeltuin. De wijk is zo ingericht dat auto's overal langzaam rijden, en ook dit gaf ons met opgroeiende kinderen een prettig gevoel. Het eerste wat ons opviel toen wij dit huis binnen liepen was de bijzondere lichtval, en daar genieten we nog steeds van zodra de zon zijn best doet. We hebben in de loop van de jaren een paar slimme toevoegingen aan ons huis gedaan waardoor de ruime opzet en de bijzondere vorm van de slaap- en zolderkamer (scheef plafond) bewaard zijn gebleven maar er toch optimaal gebruik gemaakt wordt van deze ruimtes. De achtertuin is een heerlijke rustige plek waar vanaf de middag volop zon in. Ook is er een zonnescherm waardoor bij erg warm weer het buiten zitten ook aangenaam is. Ondanks dat het voor ons tijd is voor een volgende stap hopen we dat iemand zal genieten van dit huis zoals wij dat ook gedaan hebben.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1995

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

358 m³

Woonoppervlakte

103 m²

Perceeloppervlakte

124 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

75 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Leuk speeltuintje voor de deur

 

Autoluwe plek

 

Prachtig wandelgebied op loopafstand

 

Verschillende keuzemogelijkheden uit scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang

 

Op loopafstand van een winkelcentrum waar allerlei sporten/cursussen/activiteiten aangeboden worden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's