Succes Makelaars

NVM makelaar Leusden

Succesmakelaars en financieel adviseurs

Welkom

Uitgelichte
woningen

NVM makelaar Leusden

Succesmakelaars en financieel adviseurs

Je zoekt een makelaar in Leusden? Kies dan voor dé makelaar voor Leusden en omstreken: Succesmakelaars en financieel adviseurs. Wij helpen graag bij onder meer bij het kopen en verkopen van woningen en taxaties.

Wil je direct in contact komen met een van onze makelaars? Bel dan naar 033-4947707 of neem contact met ons op via dit contactformulier. Je kunt natuurlijk ook langskomen bij ons op kantoor, Je vindt ons op het het Woonplein, aan de Hamersveldseweg 72 in Leusden.

Waarom kiezen voor

Succes Makelaars

Presentatiegarantie

Een goede presentatie is het halve werk. Er is van alles mogelijk, maar welke strategie past het beste bij jouw huis, in jouw markt?

Tevredenheidsgarantie

In ons Verkoopzekerplan leggen we vooraf onze afspraken vast zodat je weet wat je kunt verwachten

Contactgarantie

Jouw makelaar kun je altijd bereiken. Via het vaste kantoortelefoonnummer kun je 24 uur per dag in contact komen met ons.

Bezichtigingsgarantie

Jouw makelaar maakt ook ’s avonds en op zaterdag tijd vrij om bezichtigingen te verzorgen.

Annuleringsgarantie

Mocht makelaars je niet bieden wat je ervan had verwacht, dan kun je de samenwerking op ieder moment stopzetten.

0
Dagen in de week zijn wij bereikbaar voor jou
0
gem. Onderhandelingsresultaat

bronvermelding: gebaseerd op eigen data.

Wat zeggen onze klanten over ons

Referenties

NVM makelaar Leusden

Waarom kiezen voor Succesmakelaars

Succesmakelaars is een makelaar. Dat betekent onder meer dat we ons onderscheiden van andere makelaars door onze verkoopgaranties en aankoopgaranties. Verder staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. We vinden het dan ook fijn om te zien dat klanten ons gemiddeld beoordelen met een 9.3! Ben je benieuwd naar waar onze klanten dit cijfer op baseren? Lees dan de beoordelingen.

NVM gecertificeerd

Succesmakelaars is NVM gecertificeerd

De makelaars van Succesmakelaars zetten zich volledig in om jou de beste service te kunnen bieden. We zijn bovendien NVM gecertificeerd, wat betekent dat we voldoen aan de door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen gestelde kwaliteitseisen.

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? We maken graag vrijblijvend kennis. Bel naar 033-4947707neem contact met ons op via ons contactformulier of kom langs bij ons kantoor aan de Hamersveldseweg (Google Maps).