Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 490.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

VEEL WOONRUIMTE - PERFECTE LIGGING - GROOT PERCEEL - SPEELSE INDELING - VOLOP PRIVACY - GOED ONDERHOUDEN

Dit zijn onmiskenbaar de kernwoorden die in uw gedachten zullen blijven hangen na een bezoek aan deze

2/1-KAPWONING met VRIJSTAANDE GARAGE aan de ALBARDASTRAAT 4 in MAARSSEN.

Het comfortabele huis heeft een woonoppervlakte van circa 160m2 en beschikt onder meer over een heerlijke lichte en royale woonkamer met grote raampartijen en vrij uitzicht op de groene woonomgeving, moderne keuken met composiet blad en inbouwapparatuur, vijf ruime slaapkamers en grote dakkapel op de 2e verdieping. Het perceel eigen grond is maar liefst 319m2 groot en hier treft u de verzorgd aangelegde voortuin met oprit en parkeerplek voor meerdere auto's alsmede de royale en zonnige achtertuin, die is gelegen op het zuidoosten en is voorzien van diverse terrassen, houten tuinhuis en zijdeur naar de garage.

De ligging aan een zeer rustige en brede straat -met vrij zicht over de singel en groenperken- in het centrum van het mooie Vechtdorp Maarssen is perfect. Het gezellige, oude dorpshart met voorzieningen als winkels, restaurants en scholen ligt op loopafstand en daarnaast zijn zowel diverse sport- en recreatiemogelijkheden als ook uitvalswegen naar onder meer Utrecht en Amsterdam in de nabije omgeving te vinden en makkelijk en vlot te bereiken.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met parketvloer, verzorgde toiletruimte met closet en fonteintje, meterkast, garderobe, trapopgang en toegangsdeuren naar de keuken en woonkamer.

De zeer ruime en heerlijk lichte woonkamer heeft een oppervlakte van ruim 40m2 en een speelse, L-vormige lay-out waardoor er meerdere indelingsmogelijkheden zijn. De living is voorzien van een parketvloer, gestucte wanden, moderne gashaard en tuindeur. Door de grote raampartijen is er aan de voorzijde uitzicht over de groene woonomgeving en brede singel en aan de achterzijde op de ruime en vrij gelegen achtertuin.

De halfopen keuken is aan de achterzijde gesitueerd en voorzien van een modern L-vormig keukenblok met composiet aanrechtblad, koel-vriescombinatie, keramische kookplaat, heteluchtoven, afzuigkap, vaatwasser, veel werk- en kastruimte en deur naar de achtertuin.

1e Verdieping:
Overloop met vloerbedekking en trapopgang.

De 1e verdieping beschikt over vier ruime slaapkamers van respectievelijk circa 14m2, 11m2, 10m2 en 8m2 die alle zijn voorzien van vloerbedekking, structuurverfwanden en dubbele beglazing. De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde en is tevens voorzien van een wastafel en deur naar het balkon.

De ruime badkamer is voorzien van een ligbad douchecabine met thermostaatkraan, badmeubel met wastafel, closet en designradiator.

2e Verdieping:
Via een vaste trap is de overloop op 2e verdieping bereikbaar, die toegang biedt tot de CV- annex waskamer, een praktische bergkamer en de riante zolderkamer.

Deze vijfde slaapkamer heeft een oppervlakte van bijna 25m2, is voorzien van vloerbedekking en een zeer brede, aan de achterzijde geplaatste dakkapel met kunststof kozijnen en dubbele beglazing. De zolderkamer bestond vroeger uit twee separate kamers die ieder een eigen toegangsdeur hadden vanaf de overloop. Beide deuren zijn nog aanwezig en functioneel, zodat indien gewenst er eenvoudig een zesde slaapkamer kan worden gerealiseerd.

Tuin en Garage:
De ruime voortuin is keurig aangelegd, biedt parkeerplek voor meerdere auto's en toegang tot de garage en achtertuin.

De garage is circa 19m2 groot en is voorzien van een overheaddeur, loopdeur naar de achtertuin en elektra.

De ruime en goed onderhouden achtertuin is ruim 10m bij 10m en is voorzien van diverse terrassen met sierbestrating en borders met vaste beplanting en een houten tuinhuis. Door de zuidoostelijke ligging kunt u hier nagenoeg de gehele dag genieten van de zon!

WANNEER KOMT U KENNIS MAKEN MET DIT FIJNE WOONHUIS?!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1967

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

546 m³

Woonoppervlakte

157 m²

Perceeloppervlakte

319 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's