Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 192.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 192.500,- k.k.

Nette en ruime maisonnette met drie slaapkamers, groot dakterras en een balkon nabij het centrum

Een heerlijk ruime en lichte woning nabij het centrum met alle bijbehorende voorzieningen. Deze maisonnettewoning biedt u het gevoel van een eengezinswoning met het comfort van een appartement. Het appartement heeft een leuke ligging op een zeer centrale plek. U woont hier op loopafstand van het winkelcentrum de Baronie, het centrum van Alphen aan den Rijn, het Bospark, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast liggen ook het zwembad en sportscholen op korte afstand van het appartement.

Is dit de plek waar u zichzelf ziet wonen? Neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak. Graag geven wij u hieronder alvast een idee van de indeling en afwerking van dit keurige appartement.

Begane grond
Beltableau met brievenbussen om via de trap naar boven te gaan.

Op de begane grond bevindt zich ook de fietsenberging. De afmetingen van deze berging zijn 2,23 bij 1,93. Daarbij is de berging hoog waardoor deze is uitgevoerd met een bergvliering.

Eerste verdieping
Via het dakterras bereikt u de voordeur van deze maisonnettewoning. Het ruime dakterras is gelegen op het oosten waar u heerlijk van de ochtend- en middagzon kunt genieten.

De hal biedt u toegang tot de keuken, woonkamer, toiletruimte en de trap naar de slaapverdieping.

De keuken is voorzien van een L-vormige keukenopstelling uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur waaronder:
- een keramische kookplaat (2019),
- een heteluchtoven (2019),
- een afzuigkap,
- een vaatwasser en
- een spoelbak.

In de keuken bevindt zich eveneens de aansluiting voor de wasmachine en ruimte om de koelkast te plaatsen. Vanuit de keuken een doorkijkje naar de woonkamer. Dit geeft zowel de woonkamer als de keuken een ruim gevoel.

De woonkamer is erg licht door het zijraam en de grote raampartij. Deze raampartij is onlangs vernieuwd door een grote kunststof pui met een markies als zonnescherm. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot het balkon op het westen. Hier kunt u zowel in de middag als de avond van de zon genieten.

Tweede verdieping
Op de bovenverdieping zijn vanaf de overloop alle vertrekken te bereiken. Op de overloop bevindt zich ook de kast met aansluiting voor de wasdroger.

De ouderslaapkamer is erg ruim en gelegen aan de terraszijde van het appartement. De slaapkamer is uitgevoerd met een laminaatvloer en een grote vaste kast. De overige twee slaapkamers zijn gelegen aan de balkonzijde. Hiervan bevat één kamer eveneens een vaste kast en de C.V.-kast.

Alle slaapkamers zijn uitgevoerd met kunststofkozijnen en rolluiken.

De badkamer is keurig afgewerkt met zwarte vloertegels en witte tegelwanden. De badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, een ligbad en toilet.

Bijzonderheden:
De C.V.-ketel wordt door de huidige eigenaar gehuurd voor een bedrag van € 30,- per maand. Als koper heeft u de keuze voor overname van het huurcontract of afkoop van de huurovereenkomst waardoor de ketel uw eigendom wordt.

Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 105,= per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1961

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

272 m³

Woonoppervlakte

86 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Rolluiken, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's