Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 439.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Kretastraat 11 te Hengelo (O)

Op misschien wel een van de mooiste, door groen en vrijheid omgeven locaties binnen Hengelo (O) gelegen, vinden we deze royale VRIJSTAANDE WONING met terras/tuinkamer, aangebouwde stenen berging, carport, oprit voor meerdere auto's, riante L-vormige living met erker en een viertal slaapkamers met vernieuwde badkamer op de 1e verdieping. Daarnaast een vaste trap naar de 2e verdieping en veel praktische opbergruimte!

De positionering van de woning op de kavel is dermate gunstig dat u van binnenuit volop kunt genieten van een prachtig uitzicht op de achtergelegen tuin. Met recht mogen we hier spreken van een heel bijzondere woning op een meer dan uniek plekje.

Wacht niet en plan een bezichtiging... Kijk en ervaar het zelf!

Indeling:
Begane grond:
Overdekte entree, hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer, tuinkamer, keuken, bijkeuken en de berging.

Via de hal is er toegang tot de riante living van maar liefst 45 m², voorzien van een pvc vloer en een terras/tuinkamer (circa 14,5 m²) aan de achterzijde. De gehele benedenverdieping kenmerkt zich door het grote aantal raampartijen waardoor u volop de beschikking heeft over daglicht. Daarnaast zorgt een design gaskachel voor een warm en behaaglijk gevoel tijdens de lange, donkere winteravonden.

De tuinkamer, vast aan de achterbouw, is het ultieme plekje om het 'buitengevoel' van binnenuit te beleven. Veel glas, volop zon- en daglicht en de nodige privacy zijn zomaar een paar kenmerken, welke zorgen voor maximaal woongenot.

Vanuit de living is de woonkeuken toegankelijk, deze is voorzien van een moderne inbouwkeuken in hoekopstelling met een aanrechtblad waarin verwerkt een enkele roestvrijstalen spoelbak met groenten spoel. De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: elektrische kookplaat, afzuigschouw, vaatwasser, combimagnetronoven, koelkast en een diepvries.

Naast een oprit voor meerdere auto's heeft u als bewoner de beschikking over een carport en een inpandige berging van bijna 12 m² met vaste kastruimte, koud/warm water- en elektra aansluiting.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, de badkamer, volop bergruimte boven het carport gedeelte (vaste kasten) en een viertal slaapkamers. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 14.5, 13, 11 en 10 m². Twee slaapkamers zijn voorzien van vaste kastruimte.

De luxe badkamer is geheel betegeld in pergamon kleurstelling en is voorzien van een inloopdouche (met deur), hangend toilet met ingebouwde spoeling, ligbad en een wastafelmeubel met ombouw en treklades. U kunt zowel natuurlijk (via raampartij) als mechanisch ventileren. De badkamer is uiterst courant van uitstraling.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt de mogelijkheid voor een extra slaap-/werkkamer. Aan de andere kant de opstelplaats voor de Cv-ketel evenals een nog in te delen open ruimte.

Tuin:
De voor- en achtertuin bieden volop zon en privacy en zijn fraai aangelegd met bestrating, perkjes, gazon en diverse zitjes. Achter in de tuin vinden we een houten overkapping/zitgelegenheid met bergruimte en elektra aansluiting. Het ultieme plekje om te genieten van uw tuin van het voor- tot het najaar.

Parkeergelegenheid:
De brede en makkelijk toegankelijke oprit aan de zijkant van de woning biedt plaats aan meerdere auto’s. Onder de carport is tevens nog parkeermogelijkheid. Tevens zijn er voldoende openbare parkeervoorzieningen aan de openbare weg in de nabije woonomgeving.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd in 1993, de inhoud van het woonhuis ligt rond de 627 m³ en het perceeloppervlak bedraagt 420 m². De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Remeha Quinta 35C Cv-ketel van het bouwjaar 2006 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1993

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

627 m³

Woonoppervlakte

163 m²

Perceeloppervlakte

420 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

420 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's