Verkoop

Bij de verkoop van een huis komt heel wat meer kijken. Praktische maar ook juridische zaken. Twan Kesseler helpt u daar graag mee. U maakt gebruik van onze kennis, ervaring en ons omvangrijke netwerk waardoor u niets over het hoofd ziet.

Lees meer

Aankoop

In een persoonlijk gesprek komen uw woonwensen aan de orde en zullen wij uw gegevens in ons uitwisselingssysteem plaatsen. Zodra er een woning in de verkoop komt, die aan uw woonwensen voldoet, laten wij u dat weten.

Lees meer

Taxatie

Wanneer u een taxatierapport door ons laat opstellen, weet u zeker dat u een deskundig en betrouwbaar oordeel in handen krijgt. U ontvangt van ons een prettig leesbaar rapport waarin alle belangrijke aspecten van de woning aan bod komen.

Lees meer

Een huis is meer dan een paar stenen en een dak... een huis is een gevoel en emotie!

Uiteraard zullen kopers van woningen dit bevestigen echter waar vaak aan voorbij wordt gegaan is dat diezelfde emotie ook bij de verkopers een grote rol speelt bij de verkoop van hun woning.

Een huis/locatie waarin liefde en leed zich hebben afgespeeld, waar is gehuild, gelachen, vele gesprekken mooie verhalen…. allemaal emotie. Neem nu bijvoorbeeld mijn opdrachtgevers op bijgaande foto. De eigenaar is daar 77 jaar geleden geboren en woont nog steeds met veel plezier op zijn geboortegrond echter gezien de omvang van het perceel en de grootte van de voormalige woonboerderij moeten er keuzes gemaakt worden. Dat valt niet altijd mee. Zij hebben een rationele beslissing genomen en vooruit gekeken en eerder dan verwacht een nieuwe woning gevonden waarbij “het gevoel” ook goed was. Wij vonden een perfecte koper voor de woning waarbij een grote mate van “gunnen” ook een rol ging spelen.  

Als je dit als makelaar allemaal mee mag maken dan weet je zeker dat het een fantastisch vak is om mensen bij elkaar te kunnen brengen en aan de basis te mogen staan van een mooie toekomst zowel voor koper als verkoper.

Voor dit “mensenwerk” bent u als verkoper/koper bij ons aan het juiste adres. Overtuig uzelf en nodig ons uit voor een verkoopgesprek. Uw keuze voor de juiste makelaar is dan snel gemaakt! Weer een zorg minder 😊😊. 

Neem contact op

Een huis is meer dan een paar stenen en een dak... een huis is een gevoel en emotie!

Uitgelicht