Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zonstraat 6 Hengelo Ov

Sfeervolle, goed onderhouden, uitgebouwde twee kapper met ruime berging en overdekt terras. Wilt u wonen in deze rustige straat, gelegen nabij alle voorzieningen? Maak dan nu een bezichtigingsafspraak!

Indeling
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer, keuken, bijkeuken/achterentree, badkamer en berging in combinatie met overdekt terras.

De woonkamer met eetgedeelte is L-vormig, royaal en meet een oppervlakte van circa 26 m² en geeft toegang tot de tuin door middel van de dubbele tuindeuren. De woonkamer is voorzien van een warme eikenhouten vloer. Er is voldoende ruimte voor een ruime zit- en eethoek. Een design open-haard zorgt voor een warm en behaaglijk gevoel tijdens de lange, donkere winteravonden. Ook zijn er design radiators geplaatst.

De half open keuken is gesitueerd aan de achterzijde van het woonhuis en voorzien van een inbouwkeuken met de volgende inbouwapparatuur: 3-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron-oven, vaatwasser(2019), koel/vries combinatie(2019), koffiezetter(2019). In het aanrechtblad een enkele roestvrijstalen spoelbak met groenten spoel.

Vanuit de keuken de doorgang naar de bijkeuken/achterentree waar u een kastenwand vindt met hierin de C.V-ketel verwerkt.

Via de bijkeuken/achterentree is de ruime badkamer bereikbaar. De volledig betegelde, moderne badkamer is voorzien van een douche met drain, een dubbele wastafel met onderkast en vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Overloop en drie slaapkamers.

De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk circa 14 m², 10 m² en 5 m². De middelgrote slaapkamer biedt toegang via een deur naar het platte dak aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, dakkapellen en hebben een karakteristiek kraalschroten plafond met originele balklaag in het zicht.

Tweede verdieping:
De zolderverdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en is te gebruiken als bergzolder.

Tuin/berging
De omsloten tuin is in zijn geheel voorzien van grote terrastegels, wat de tuin onderhoudsarm maakt.

De aangebouwde stenen berging aan de achterzijde van woning meet circa 16 m². In deze ruimte vindt u een aansluiting voor de wasmachine en de wasdroger en ook is hier een gootsteen geplaatst. Aansluitend aan de berging vindt u de overkapping welke circa 9 m² meet.

Overige bijzonderheden:
De woning is gelegen in de karakteristieke wijk Berflo Es aan een rustige kindvriendelijke straat met speelgelegenheid. Aan de voorzijde van de woning zijn voldoende parkeermogelijkheden. In de directe omgeving winkels, horeca, musea, en een kinderspeelparadijs. De woning is gebouwd omstreeks 1927. De perceeloppervlakte bedraagt 155 m² en de woning heeft een inhoud van circa 365 m³. Verwarming en warmwatervoorziening geschieden middels een REMEHA HR CV-combiketel van het bouwjaar 2005 (eigendom). De gehele woning is voorzien van HR++ beglazing.

‘’Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl’’
In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1927

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

365 m³

Woonoppervlakte

84 m²

Perceeloppervlakte

155 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

63 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's