Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Comfortabel wonen in een van de gezelligste wijken van Nijmegen? Dat kan in deze flink opgeknapte hoekwoning met 3 slaapkamers en een ruime zolder, moderne keuken en een fijne onderhoudsvriendelijke tuin, berging en achterom. Het huis is mooi gelegen met aan de voorzijde een groen parkje en aan de zijkant een autovrij pleintje.

Deze woning ligt op een mooie centrale plek met veel faciliteiten in de buurt. Op loopafstand vind je een school, een bibliotheek, supermarkten en buurtwinkels. Er is een grote speeltuin en voetbalveldje om de hoek. Ook fiets je binnen 5 minuten naar het gezellige stadscentrum van Nijmegen, het Goffertpark, pak je de trein op het centraal station of ben je op de universiteit. De auto kun je gratis en zonder vergunning parkeren bij de woning en je bent makkelijk en snel op de uitvalswegen.

Het Willemskwartier is een wijk waar de afgelopen jaren veel is geïnvesteerd in het kader van stadsvernieuwing. De wijk is positief in beweging. Er is veel nieuwbouw gerealiseerd, huizen zijn gerenoveerd en er is extra ruimte gecreëerd om te spelen en te sporten. Het is een levendige gezellige wijk waar het, mede door de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, fijn is om te wonen.

Globale indeling:

Entree / gang / toilet / L-vormige woonkamer met grenen vloer en trapkast / open keuken (2017) v.v. alle wenselijke apparatuur. De open indeling zorgt voor een fijne lichte ruimte.

1e verdieping
3 slaapkamers met laminaat / badkamer met hoekbad en wastafel met ombouw / vaste trap naar ...

2e verdieping
Ruime zolder met dakraam en laminaat / wasmachine aansluiting en C.V.-ketel. Rondom is veel bergruimte gecreëerd. Van deze ruimte maak je makkelijk nog 1 of 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:

Recent geheel binnen en buiten geschilderd (2018),
Geheel gestuukt (excl. zolder),

Nieuwe keuken en meterkast,

Begane grond mooie grenen parketvloer.

Voorzien van 12 zonnepanelen in 2019.

Kort samengevat:
Recent geheel gerenoveerde hoekwoning met tuin, berging en achterom. Woning ligt heerlijk rustig aan een groenstrook nabij een leuke kinderspeelplaats op 5 minuten fietsen van zowel centrum, station als universiteit

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben het huis grondig onder handen genomen. Muren gestuukt, woonkamer groter gemaakt, binnen en buiten geverfd, tapijt van het trapgat gehaald en alleen de trap opnieuw laten bekleden. Stoppenkast vervangen en zonnepanelen geplaatst voor het milieu en asbestverdacht dak van de schuur vervangen. De voortuin groener gemaakt en de achtertuin compleet opgeknapt met een kinderspeelhoek. (zandbak en schommel) Goed contact met de buurvrouw. (Aardige vrouw van in de 70). Verder wonen er veel gezinnen in de straat. Iedereen is bereid om een handje te helpen en als je ergens hulp bij nodig hebt is dat geen probleem. Er wordt de hele dag door in de wijk gespeeld door kinderen. Er is een grote beheerde speeltuin en ook op het plein (waar geen auto's kunnen komen) is het altijd gezellig!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1981-1990

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

300 m³

Woonoppervlakte

96 m²

Perceeloppervlakte

97 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

30 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Groene omgeving

 

Veel gezinnen in de straat

 

Overal dichtbij!

 

Er wordt veel georganiseerd in de wijk en buurtcentrum.

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's