Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Lichte en royale gezinswoning met ruime living, zonnige tuin aan het water, parkeerplaatsen op het eigen terrein en fraaie ligging nabij het centrum

Uniek tweelaags woonhuis met als fraaie eyecatcher de vide en de grote lichtkoepel. De woonkamer met openslaande deuren en grote ramen naar de tuin aan het water maken dat deze woning het gevoel geeft van wonen aan de rand van de natuur terwijl het centrum op zeer korte afstand is gelegen.

Een heerlijk ruime living met meerdere leuke hoeken en in het hart van de kamer een heuse eyecatcher door open haard, de vide en een groot daklicht. De ruime keuken in L-opstelling biedt een fraai uitzicht over de straat en is qua apparatuur zeer compleet uitgevoerd.

Op de verdieping een leuke werkplek grenzend aan de vide en daarnaast zijn er vier slaapkamers (mogelijkheid voor vijfde kamer door de ruimte aan de vide af te sluiten) plus een heel royale en in neutrale kleurstelling uitgevoerde badkamer. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot een balkon. De inpandige berging is vanuit de hal te bereiken en voor de woning is heel comfortabel parkeergelegenheid op eigen terrein.

Graag geven wij u voorafgaand aan uw vrijblijvende bezichtiging alvast een idee van de indeling en afwerking van deze fraaie gezinswoning.

Begane grond
Overdekte entree om voordeur en vaste kast te betreden. Vanuit de hal toegang tot de meterkast, toiletruimte, berging en woonkamer.
De woonkamer is een heerlijke ruimte door de speelse opzet zijn hier verschillende gezellige hoeken aanwezig en veel mogelijkheden voor de indeling van uw woonkamer. Een leuke zithoek voor de open haard of juist een zithoek met uitzicht op de tuin. De woonkamer heeft een lichte wandafwerking, een marmeren vloer met vloerverwarming en een fraaie open haard.

De eethoek vormt samen met de vide het hart van het huis. De grote lichtkoepel op het dak brengt een oase aan licht in de kamer en benadrukt de speelse opzet.

Aan de voorzijde ligt de keuken in ruime L-opstelling. Deze is uitgevoerd met de volgende inbouwapparatuur:
• een 5-pits gaskookplaat,
• een afzuigkap,
• een vaatwasmachine,
• een oven en
• een koel-/vriescombinatie.

Eerste verdieping
Een heerlijk lichte ruimte! Een werkplek, hobbyruimte of zelfs een extra slaapkamer. Het is allemaal mogelijk. Vanaf de vide is de ruime ouderslaapkamer te bereiken en middels een hal de andere drie slaapkamers.

De ouderslaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot het balkon aan de voorzijde en heeft een doorgang naar de badkamer. De badkamer heeft een dubbele entree: zowel vanuit de ouderslaapkamer als vanaf de hal.

De badkamer is in neutrale kleurstelling uitgevoerd en zeer compleet met douchehoek, ligbad, wastafel, toilet en bidet. Hiernaast bevindt zich de separate wasruimte met opstelmogelijkheid voor wasmachine en wasdroger.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1990

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

516 m³

Woonoppervlakte

143 m²

Perceeloppervlakte

228 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's