Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 475.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Royaal wonen aan water en groen!

Wonen op één van de mooiste plekken van Saendelft? Het woord RUIM is het beste woord voor deze 2-onder-1 kap woning. Daarnaast heeft de woning een fantastische ligging; het ligt in het ‘Parkrijk' gedeelte van Saendelft. Vanuit de woonkamer kijkt u op water en groen. Er zijn geen directe achterburen waardoor er veel privacy is en er een ruimtelijk gevoel ontstaat. Het uitzicht verveeld nooit! Zowel in de zomer als in de winter is dit een heerlijke plek, in de zomer heerlijk genieten van de vroege zon op het terras aan het water of misschien wel van een bootje en in de winter stapt u zo het ijs op! Wat een luxe!

Het luxe van deze ruime woning begint al bij het parkeren van de auto op de eigen parkeerplek. Dus niet zoeken of rondjes rijden in de wijk: de fiets, scooter, motor of skelter kan worden geparkeerd in de ruime berging.

Indeling:

Westelijk gerichte beschutte tuin, hier kunt u tot 's avonds laat genieten van de zon.

Via de entree, die is voorzien van Portugese zwart/wit tegels komt u in de ruime woonkamer en keuken. Bij binnenkomst valt meteen op hoe licht het huis is. De woonkamer, met Ebben-kleurige houten vloer, is watergericht en heeft door de speelse split level indeling een hoog plafond voor een ruimtelijk gevoel.

Aan de voorzijde van het huis is de gezellige en ruime woonkeuken. De keuken staat in een hoekopstelling met ingebouwde gaskookplaat met wasemkap, combi-oven/ magnetron, koel-/ vriescombinatie en vaatwasser. De woonkeuken biedt ruimte voor een grote eettafel waar u heerlijk aan kan worden getafeld, gepraat, gewerkt of gespeeld.

In het lager gelegen woongedeelte, welke te bereiken is via twee treden, loopt u via de openslaande tuindeuren het hardhouten terras op. Ook de tuin (grasveld) is hierdoor te bereiken, deze ligt aan de zijkant van het huis.

Op de eerste verdieping, welke is voorzien van een houten lichte vloer, is een brede overloop met drie slaapkamers. Vanwege de ligging van de woning geniet u hier van zeer veel lichtinval. De grote, lichte slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een inloopkast. Nooit meer een ochtendhumeur als u in deze kamer de gordijnen opent, want vanuit deze slaapkamer heeft u een mooi uitzicht over het water. De grote slaapkamer aan de voorzijde heeft een hoog plafond met veel daglicht.

De betegelde badkamer is ook zeer compleet met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet (wandcloset).

Op de tweede verdieping is één grote slaapkamer met een hoog plafond en een lichte laminaatvloer. Daarnaast is er een zeer royale hoge ruimte die ingericht kan worden als kantoor of vijfde slaapkamer. Tevens is er een ruime gesloten technische ruimte/berging voor de CV-installatie, geiser en warmte terugwin/luchtbehandelingsinstallatie. In deze ruimte is ook de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Het huis ligt op een autoluw gedeelte (bestemmingsverkeer) in een rustige en plezierige straat. Maneschijn 1 ligt aan de buitenrand van de gewilde woonwijk Saendelft in Assendelft. Assendelft heeft een eigen oprit naar de A8 en directe verbindingen met het uitgebreide provinciale wegennet. Als u deze woning bezoekt snapt u waarom men hier graag wil wonen. De omgeving, de voorzieningen en de bereikbaarheid zijn uniek.

Benieuwd geworden? Neem snel contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging!

* Bouwjaar: 2005
* Perceeloppervlakte: 209 m² eigen grond
* Woonoppervlakte: 167 m²
* Inhoud: 615 m³
* Energielabel: A
* Aanvaarding: in overleg

Vanaf de woning zijn alle voorzieningen in de wijk goed te bereiken. Basisscholen en middelbare school liggen op loopafstand en ook winkelcentrum 'De Saen' en het NS-station zijn binnen enkele minuten te bereiken. Tevens bent u binnen enkele autominuten op uitvalswegen richting Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Deze steden zijn dan ook zeer snel bereikbaar.

Bijzonderheden:
- royale 2-onder-1 kapwoning aan water;
- woonkeuken aan de voorzijde;
- split level woonkamer;
- eigen oprit voor een auto;
- nabij brede groenstrook;
- eigen achterom;
- op loopafstand van alle voorzieningen.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Van de vroege ochtend tot de late avond in de zon zitten! Zomers je kinderen in een bootje zien stappen en op avontuur gaan. Of in de winter vanaf je eigen steiger op het ijs stappen en de buurt doorschaatsen. Dat zijn herinneringen die je maakt en nooit vergeet.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

615 m³

Woonoppervlakte

167 m²

Perceeloppervlakte

209 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Hete lucht verwarming

Warm water

Geiser eigendom

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

120 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruimte

 

Uitzicht

 

Water

 

Vrijheid

 

Privacy

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's