Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 319.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gelegen aan de rand van Steenwijk, aan een statige, typisch 30-er jarenstijl, singel met sfeervol weids uitzicht over de wijk en de voorgelegen waterpartij.
Buurtbewoners zullen beamen dat het hier heerlijk wonen is. De royale woningtypen, de vele groenvoorzieningen, speelveldjes en waterpartijen maken het tot een zeer geliefde wijk voor zowel jong als oud.
Energiezuinig en met 12 zonnepanelen!

Deze HELFT VAN DUBBELE WONING met AANGEBOUWDE GARAGE kenmerkt zich door royale woonplattegronden en een smetteloos interieur. Kopjes in de kast en klaar.
De woning verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en biedt tevens uitstekende mogelijkheden voor mensen met een wens om op de begane grond te slapen. Wilt u een atelier- of praktijkruimte aan huis, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree, hal met garderobe (ca. 7.5m²), toilet en trap naar de verdieping. Royale L-vormige living (ca. 55m²!) met brede erker waardoor optimale lichtopbrengst en fraai uitzicht op het voor de woning gelegen water.
De woonkamer is voorzien van een houten vloer die doorloopt in de hal en de keuken.
De fraaie open keuken met een natuurstenen aanrechtblad, is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur w.o. een 4 pits gaskookplaat met RVS afzuigschouw, een inbouwkoelkast met vriesvak, een combi-oven, een vaatwasser (alle apparatuur van Siemens) en meer dan voldoende onder- en bovenkastruimte. De keuken heeft een achterentree van en naar de tuin.

1e verdieping: een royale lichte overloop, 3 royale slaapkamers (resp. 11, 12 en 15m²), een ruime badkamer (8.5m²) welke is voorzien van een ligbad, een 2e toilet, een separate douchegelegenheid, een dubbele wastafel en is geheel keramisch betegeld. Een vaste trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping: een royale zolderetage waar nog ruimte is voor 2 slaapkamer en bijvoorbeeld een dakkapel. Met een relatief kleine investering realiseer je hierdoor een woning met 5 slaapkamers!
Op deze verdieping bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-ketel (AWB HR-Combi, 2003), zonneboiler (AWB) en warmte-terugwin-systeem.

De tuin is voorzien van een zonneterras, gazon, sierborders en een hobby-kas (ter overname)

Extra info:
Ervaar het genot van een moderne en energiezuinige woning in een ruim opgezette woonomgeving met alle stadse genoegens waaronder het NS-intercitystation, op een steenworp afstand gelegen. De woning is gebouwd in 2003 en in 2017 aan de buitenzijde gedeeltelijk geschilderd.

De jonge woonwijk De Woldmeenthe is gesitueerd aan de rand van Steenwijk. De wijk is ruim opgezet in een dertiger jaren stijl, afgewisseld met moderne architectuur, brede trottoirs, veel groen en water.
Met een uitstekende verbinding naar de snelweg (A32) richting Heerenveen en Zwolle.
Prachtige, afwisselende natuurgebieden rondom Steenwijk met bossen (de Woldberg op loopafstand), de meren van Noordwest Overijssel (Nationaal Park "De Weerribben-Wieden", Nationaal Park het "Drents-Friese Wold" en de heidevelden in Dwingeloo e.o. Hier kunt u recreëren in bossen, heide of op het water.

Het gezondheidscentrum op loopafstand en het NS-station eveneens op 5 minuten wandeltijd (via de spoorbrug). Het sfeervolle, levendige centrum met bioscoop, een breed winkelaanbod, diverse uitstekende horecafaciliteiten, bibliotheek, cultureel centrum en theater de Meenthe op loopafstand.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2003

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

616 m³

Woonoppervlakte

160 m²

Perceeloppervlakte

280 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

248 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Uitzicht en lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's