Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Verzorgd appartement met 3 balkons en op loopafstand van het gezellige centrum!

Starters opgelet want u kunt direct verhuizen!

Fraai appartement gelegen in een groene woonomgeving en op loopafstand van het centrum. Daarnaast liggen de sportvelden aan de overkant van de weg met mooi natuur- en recreatiegebied. Hier kunt u waterskiën op het meer, fietsen, wandelen of gezellig eten bij verschillende restaurants. Tevens is aan de overzijde van het meer een grote kinderboerderij met grote speeltuin.

Ook het gezellige centrum heeft u een hoop te bieden. Vanuit de woning loopt u met c.a. 5 minuten het sfeervolle, nieuwe gedeelte van het centrum in. Naast de vele winkels zijn er leuke restaurants en bars te vinden waarvan sommigen zelfs een terras hebben aan het water. Volop genieten in de zomermaanden! Tevens is er 2x in de week een gezellige markt op het Thorbeckeplein.

De omgeving is zeer kindvriendelijk met in de nabijheid een speeltuinvereniging en verschillende scholen. Daarnaast kunt u via uitvalswegen de N11 en N207 alle kanten op.
Alphen aan den Rijn ligt centraal en gunstig gelegen ten opzichte van vele grote steden welke allen binnen c.a. 30 minuten te bereiken zijn.

Begane grond
Aankomst in de straat met veel parkeergelegenheid. Gezamenlijke entreehal met brievenbussen, intercom en trappenhuis naar alle etages. De berging bevindt zich in de kelder van het complex.

Appartement 4e verdieping
Entreehal met toegang tot alle vertrekken, separaat toilet en ruime vaste kast. De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers waarvan beide zijn voorzien van een vaste kast. Het gehele appartement ziet er verzorgd uit en is voorzien van een nette laminaatvloer! Nette keuken uitgerust met een keramische kookplaat, afzuiger, koelkast, douche boiler en wasmachine aan- en afvoer. Vanuit hier toegang tot het 3e balkon. Badkamer voorzien van een douche, wastafel en ventilatie.

Sfeervolle, zeer ruime woonkamer met zowel aan de voorzijde als de achterzijde toegang tot een balkon. Ideaal, want voor de liefhebber is er altijd een plekje in de zon!

Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 121,76 per maand. Daarnaast betaalt u een voorschotbijdrage voor de stookkosten ter hoogte van € 40,- per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.


Bijzonderheden
- Op loopafstand van het centrum en recreatiegebied met sportvelden
- 2 ruime slaapkamers en 3 balkons
- Zeer nette woning, zo te betrekken!
- Ruime en lichte woonkamer
- Kindvriendelijke buurt met speeltuinvereniging nabij en verschillende scholen


Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1962

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

240 m³

Woonoppervlakte

72 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Elektrische boiler eigendom

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Hele dag zon

 

Centrum op loopafstand

 

Mooi uitzicht vanaf balkon

 

Voldoende sportfaciliteiten op loopafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's