Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 297.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze naar de tuin uitgebouwde hoekwoning aan de L.J. Costerstraat is werkelijk i-de-aal voor iedereen met louter linkerhanden. Geen zorgen over de basis, niet hoeven klussen, zelfs stucen, schilderen of behangen is niet nodig. De vier slaapkamers (waarvan momenteel twee zijn verbonden) zijn ook al zo netjes afgewerkt dat het weinig moeite zal kosten om je hier thuis te voelen.

De Hortensia klimt over de beschutting, tegen de andere kant pronkt een leiboom de pergola naast de stenen schuur ondersteunt een Blauwe Druif. Rozen, winterharde bloeiers, eenjarigen... Voor een strak bestraat achterterras is het hier ongelooflijk vol van kleur en geur. De perfecte balans tussen inspanningsarm tuinieren en het grote genieten. En een fantastische speelplaats voor de kleintjes, laten we dat aspect vooral niet vergeten.

Verrassend maar absoluut voorstelbaar is dat de indeling van de woning is omgedraaid. De begane grond is uitgebouwd met zo'n drie meter. De keuken is naar de straatzijde gebracht en de living geniet ten volle van de buitenruimte. Een schuifpui, met klassieke ruitverdelers maar wel van onderhoudsarm kunststof, maakt de verbinding. De tochthal voor binnenkomst tijdens de koude maanden is stijlvol gelambriseerd.
De keuken kijkt op de ook al zo stijlvol aangelegde voortuin en de daarachter liggende rustige straat. De keuken heeft een roodgranieten aanrechtblad en is verrijkt met alles wat het huishouden gemakkelijk maakt.
De hele begane grond is belegd met verwarmde plavuizen. Verstevigd met beton en bestendigd met isolatie. De spouwmuren en het dak zijn geïsoleerd, enkele ramen en kozijnen zijn van kunststof. Waaronder de dakkapel die van de zolderruimte een volwaardige slaapkamer heeft gemaakt. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een daarvan is als kleedkamer bij de ouderslaapkamer betrokken. Vooruit, misschien is dat de enige aanpassing die moet worden gedaan voor een wat groter gezin: een gipswandje plaatsen...

Indeling:
Begane grond: Entree. Hal met meterkast en trapopgang. Geheel betegeld toilet. Woonkamer met schuifpui. Gelambriseerde hal met deelbare deur naar fraai aangelegde achtertuin met stenen schuur en achterom. Half open keuken in hoekopstelling, voorzien van gaskookplaat en wasemkap, vaatwasser (aan vervanging toe), combi-magnetron en koel-/ vriescombinatie.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. Ouderslaapkamer (1) via kleedkamer (2) aan tuinzijde. Derde slaapkamer. Geheel betegelde badkamer met luxe wastafelmeubel en halfronde glazen douchecabine.
Tweede verdieping: overloop met opstelling CV-installatie (2015), berging en aansluitingen wasmachine en -droger. Vierde slaapkamer met dakkapel aan tuinzijde.

De L.J. Costerstraat ligt in de Snuiverbuurt in Krommenie. Dit is het centrum van het dorp. In een actieradius van vijf minuten fietsen vanaf huis ben je bij school (zowel basis- als voortgezet onderwijs), supermarkt, sport en spel en station. Met een gloednieuw binnen- en buitenzwembad om de hoek, de leukste winkelstraat van de Zaanstreek op loopafstand en een heerlijk halfuurtje fietsen door de landerijen naar het strand is Krommenie bijzonder gewild bij jonge gezinnen. Dat in het dorp verschillende scholengemeenschappen elk kind passend onderwijs biedt, zal daarbij zeker meehelpen.
Over woonwerkverkeer hoeft niemand zich druk te maken. Zowel de A8 als de A9 rijd je binnen een paar minuten aan. Twintig minuten naar de Amsterdamse Zuidas, een half uurtje naar Schiphol... Top van de Randstad noemen we de Zaanstreek ook wel. Daarom dus!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 112 m2;
- inhoud 376 m3;
- perceelgrootte 174 m2 eigen grond;
- begane grond uitgebouwd en voorzien van vloerverwarming;
- compleet geïsoleerd (dak, gevels, vloer) en dubbel glas;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1962

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

376 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

174 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's