Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 425.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Licht, lucht en ruimte biedt dit driekamerappartement aan de Witte Ring in Assendelft. Op de vierde verdieping van het luxe appartementengebouw 'Toscaans Palet' wordt het begrip woongenot naar een hogere dimensie getild! Ruime vertrekken met fraaie uitzichten over het groen, op de grens van het landelijke gebied. Het balkon biedt een weids uitzicht in westelijke richting. De ondergaande zon is vanaf deze hoogte telkens weer een boeiend schouwspel

Het appartement met twee riante slaapkamers is in 2014 opgeleverd en door de huidige eigenaar voorzien van eersteklas afwerking. Gladgestucte wanden en een fraaie vloer met houtlaminaat. Deze vloer verbindt de loop- en leefvertrekken en is met V-groef over de volledige woninglengte van 21 meter gelegd.
De sanitaire en technische voorzieningen zijn uiteraard helemaal van deze tijd. Door voor neutraal zwart en wit te kiezen, voelt het al snel thuis. Dat het uitrustingsniveau hoog is, draagt daar uiteraard ook aan bij. De badkamer heeft een riante inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. De toiletruimte is apart. In de berging annex facilitaire ruimte liggen plavuizen. In de open keuken met A-merk keukenuitrusting wordt witte hoogglans van de keukenfronten gecombineerd met gepolijst graniet en subtiele rvs elementen. De leefruimte is, zelfs voor een appartement van dit kaliber, ongekend licht en luchtig. De leefruimte van bijna vijftig vierkante meter profiteert optimaal van de tweezijdige lichtinval en de vrijwel glazen gevel met openslaande deur naar het balkon. Licht én lucht.

Op de begane grond bevindt zich een ruime berging, voorzien van elektra. Uiteraard is er een liftinstallatie waarmee de gelegenheid om riant gelijkvloers te wonen binnen vrijwel ieders levensloop past. De omringende parkeerplaats, met eigen plek, vergroot het gemak.

Optelsom? Superligging met fantastisch uitzicht, hypermoderne bouwmaterialen en -technieken en een zorgvuldig geselecteerd afwerkingsniveau. Zorgeloos over onderhoud en praktisch comfort. Eén en één is vier!

Om de waarde van deze uitkomst te behouden, is een vereniging van eigenaren actief. Het gezamenlijke bezit van terrein en opstallen wordt heel en netjes gehouden, noodzakelijk onderhoud en reparaties worden professioneel begeleid. De eigenaren betalen een maandelijkse bijdrage en ontvangen daarvoor de zekerheid dat er goed voor hun gezamenlijk bezit wordt gezorgd.

Indeling:
Parterre: eigen parkeerplaats en toegang separate berging met elektra. Hoofdentree met bellentableau en brievenbussen. Liftinstallatie en trappenhuis.

4e Etage: centrale hal. Entree appartement. Hal met meterkast. Toilet met wandcloset en fontein. Berging met aansluitingen wasmachine en -droger en opstelling CV-installatie. Slaapkamer (13 m2) met schuifwandkast en openslaande deur naar Frans balkon. Tweede slaapkamer (19 m2). Woonkamer met luxe open keuken in hoekopstelling, voorzien van granieten werkblad en Siemens inbouwapparatuur (vijfpits gaskookplaat met recirculatiekap, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser). Openslaande deur naar balkon op het westen.

De Witte Ring ligt aan de rand van nieuwbouwwijk Saendelft, waar de bebouwing met grote perceelstappen overgaat in het vrije veld. In de wijk zijn alle dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkten, verswinkels en speciaalzaken, te vinden. Sportfaciliteiten, ontspanningsmogelijkheden en wandelroutes liggen aan de voeten van het appartementengebouw Toscaans Palet. Evenals de uitvalsweg naar snelweg A8 richting Amsterdam.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 109 m2;
- inhoud 358 m3;
- met vaste parkeerplaats en eigen buitenruimte;
- actieve en gezonde VvE, maandelijkse bijdrage € 147,09;
- bouwjaar 2014, moderne isolatie en hang- en sluitwerk;
- oplevering in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2014

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

358 m³

Woonoppervlakte

109 m²

Perceeloppervlakte

1914 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's