Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf prijs € 175.000,= k.k.

Royale maisonnette (91 m2) op de eerste en tweede verdieping met zonnig balkon op het zuiden

Het gevoel van een eengezinswoning maar het comfort van een appartement. Dat bieden wij u bij de Lauwers 150. De woning is zo te betrekken en beschikt over een mooie ruime woonkamer, luxe keuken en op de slaapverdieping drie ruime slaapkamers.

Het appartementencomplex aan de Lauwers bestaat uit 37 appartementen en ligt aan het Dijkslootpad waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Het appartement is gelegen nabij het winkelcentrum “De Herenhof”, ideaal voor al uw dagelijkse boodschappen.
Kortom een ruim appartement op een leuke en rustige stek!

Maak snel uw afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Begane grond
Afgesloten centrale entree met bellentableau, brievenbussen, het trappenhuis en de lift.
Elk appartement heeft op de begane grond een eigen berging welke is voorzien van elektra.

Eerste verdieping
Via de galerij bereikt u de voordeur van deze woning.
Entree, ruime hal met laminaatvloer, toilet voorzien van fonteintje en trapopgang naar de tweede verdieping. Meterkast met 4 groepen en een aardlekschakelaar.
Ruime en lichte woonkamer met laminaatvloer, een praktische proviandkast onder de trap en toegang tot het zonnige balkon (zuid) over de gehele breedte van de woning.
Open keuken met laminaatvloer. Het betreft een fraaie L-vormige keukenopstelling welke is voorzien van een koelkast, combi-magnetron, vaatwasmachine, gaskookplaat en recirculerende afzuigkap.

Tweede verdieping
Via de trapopgang bereikt u de overloop. Hier vandaan heeft u toegang tot de C.V.-kast (Intergas HR combiketel), de badkamer en de drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en één slaapkamer aan de voorzijde.
Keurige badkamer uitgevoerd met douchehoek, wastafel en wasmachine- en droger aansluiting.

Bijzonderheden:
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 220,40 per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In de tijd dat ik op Lauwers 150 heb gewoond, heb ik mijn ogen uitgekeken naar al het groen wat dichtbij te vinden is. Binnen 5 minuten loopafstand ligt het Weteringpark waar het heerlijk vertoeven. Winkels zijn op loopafstand, wat een snelle boodschap zeer makkelijk maakt. Ook binnen is het genieten. Vanuit de keuken een prachtig uitzicht op de dijk (vooral met sneeuw en wanneer alles in bloei staat). Een brede woonkamer wat een ruimtelijk gevoel geeft. En niet te vergeten het balkon. Hier kan al vroeg in het jaar van het zonnetje worden genoten aangezien je uit de wind zit. In de korte tijd dat ik hier heb gewoond, heb ik het absoluut naar mijn zin gehad en ontzettend genoten!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1975

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

298 m³

Woonoppervlakte

91 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Woonoppervlakte

 

Vlakbij groen park

 

Al vroeg in het jaar genieten van de zon op het balkon

 

Vlakbij supermarkten

 

Genoeg parkeerplekken voor de deur

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's