Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 319.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Indien uw nieuwe woning over de volgende kenmerken moet beschikken...

HOEKWONING - RUIM - GOED ONDERHOUDEN - GROOT PERCEEL - CARPORT én 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN - ROYALE TUIN aan het WATER

...dan is DUIVENKAMP 834 in MAARSSEN een gegarandeerde match!!

Dit comfortabele woonhuis ligt op een perceel eigen grond van maar liefst 272m2, heeft een woonoppervlakte van circa 123m2 en beschikt over een brede voortuin met twee eigen parkeerplaatsen en stenen berging, zijtuin met carport en toegang tot de geheel vrij gelegen en zeer grote achtertuin die onder meer is voorzien van sierbestrating, grote (hobby-)schuur en heerlijk gelegen en ruim terras aan de singel.

Naast de zeer lichte woonkamer met, door de grote glazen achterpui met openslaande deuren, vrij en fraai uitzicht op de achtertuin is de woning onder meer voorzien van een grote keuken in U-opstelling met inbouwapparatuur, vier ruime slaapkamers, modern uitgevoerde badkamer en hedendaagse vloer- en wandafwerking.

De fijne ligging aan een zeer rustig woonerf en naastgelegen wandelpad in de populaire en kindvriendelijke woonwijk met scholen, winkelcentrum, park, openbaar vervoer en uitvalswegen in de nabijheid maken het plaatje van deze woning compleet.

Indeling:

Begane grond:
Hal met laminaatvloer, gestucte wanden, verzorgde toiletruimte met closet en fonteintje, meterkast met nieuwe groepenkast, trapkast en trapopgang.

De tuingerichte woonkamer is ruim van afmeting en voorzien van een laminaatvloer en gestucte wanden. Door de grote glazen achterpui met openslaande deuren en het zijraam is het heerlijk licht.

De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en voorzien van een groot keukenblok in U-opstelling met koel-/vriescombinatie, 5-pits gaskookplaat, oven, magnetron, RVS-afzuigkap, vaatwasser en veel werk- en kastruimte.

1e Verdieping:
Overloop met laminaatvloer, gestucte wanden en trapopgang.

De 1e verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers met afmetingen van respectievelijk circa 13,5m2, 12m2 en 9,5m2. Alle drie de kamers zijn voorzien van een laminaatvloer, gestucte wanden, (vaste) kasten en in 2017 nieuw geplaatste dubbele beglazing. Door de rechte buitengevels is er geen ruimteverlies.

De modern badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met jetstreams en thermostaatkraan, wastafel met spiegelkast, hangend closet en designradiator.

2e Verdieping:
Via een vaste trap is de grote voorzolder bereikbaar, die is voorzien van een laminaatvloer, CV-opstelling, wasmachineaansluiting en veel bergruimte achter de knieschotten

De ruime zolderkamer heeft een afmeting van circa 12,5m2, is voorzien van een laminaatvloer en vaste kast en door de brede raampartij is er aangenaam veel lichttoetreding.

Tuin:
De grote voortuin is met sierbestrating aangelegd, voorzien van de stenen berging met elektra en biedt privé-parkeerplaats aan twee auto's .

In de zijtuin is een carport geplaatst die naast een extra parkeerplek voor de auto en/of motor toegang biedt tot de achtertuin. De royaal bemeten achtertuin heeft een diepte van circa 15 meter en een breedte van circa 8 meter en is volledig vrij gelegen. Door de gunstige ligging is de tuin een oase van rust die onder meer is voorzien van diverse terrassen met sierbestrating, borders met vaste beplanting, grote houten (hobby-)schuur, kippenhok en een groot terras aan de singel.

Bijzonderheden:
- Bijzonder aangenaam en fijn gezinshuis;
- Nefit Topline HR-combiketel van 2007;
- Het totale perceeloppervlakte is maar liefst 272m2 waardoor zowel de voor-, zij- als achtertuin zéér
ruim van afmeting zijn;
- Kindvriendelijke en autoluwe woonomgeving met speelveld en scholen op steenworp afstand;
- Zeer goede ligging nabij alle voorzieningen waaronder winkelcentrum Bisonspoor en NS-station.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Op een rustige hoek met veel bomen en twee eigen parkeerplaatsen. Wij hebben fijn gewoond in ons huis zo centraal in het land. Met de grote tuin met terras aan het water. Heerlijk voor de kinderen en voor ons. En toch dichtbij uitvalswegen als de Ring Noord en A2, zonder dat je heel Maarssenbroek door hoeft. In al die jaren hebben we het huis goed onderhouden: - schilderwerk binnen (2018) - schilderwerk buiten (2017) - dubbelglas gehele huis (2018) - Keralit panelen aan de voorzijde (2018) - Nieuwe schutting (2014), carport (2015, et cetera.”

 

aan het woord

“Wij hebben 12 jaar lang genoten van ons huis aan de Duivenkamp 834. Binnen, met alle ruimte en vernieuwde badkamer. En buiten in de ruime tuin van 100 m2 met terras aan het water. En altijd wel een plekje om in de zon of in de schaduw te zitten. We hebben het huis altijd goed onderhouden. Zo is het huis de afgelopen 2 jaar van binnen en buiten geschilderd, geheel van dubbelglas voorzien en is er Keralit gevelbedekking geïnstalleerd. De schutting is vervangen en er zijn een tuinhuis en carport geplaatst. Een paradijsje in Maarssenbroek.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1975

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

435 m³

Woonoppervlakte

123 m²

Perceeloppervlakte

272 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

Ruim huis

 

Grote tuin met terras aan water

 

Goed onderhouden

 

Gezellige buurt

 

Kindvriendelijke omgeving

 

Dichtbij winkels, sport en ov

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's