Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een royale kavel gelegen, VRIJSTAANDE RIETGEDEKTE EN UITGEBOUWDE WONING met weids uitzicht over de omliggende omgeving. De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer met grote raampartijen waardoor veel zonlicht en zicht op het terras en de fraaie tuin. Momenteel heeft de woning drie slaapkamers. Eventueel kan hier relatief eenvoudig een vierde slaapkamer worden gerealiseerd. Verder beschikt de woning over een vrijstaande houten schuur. De royale, zonnige tuin (met waterbron) ligt op het zuidoosten en biedt veel privacy. De woning staat op een ruim perceel van maar liefst 714m².

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree/hal, royale woonkamer (ca. 47m²) met fraaie vloerafwerking en tuindeur. Centraal middelpunt in deze heerlijke ruimte vormt de inbouw haard waar om heen het gezellig zitten is. Voorts de bijkeuken met CV-installatie en aansluitingen voor wasmachine/droger, open keuken in hoekopstelling en lichte kleurstelling welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Een slaapkamer van ca. 8.5m² completeert het geheel. Via de achterentree eveneens toegang tot de tuin en schuur.

Verdieping: overloop met twee slaapkamers (ca. 8m² en 17.6m²) met kastenwand en bergruimte achter de knieschotten. Geheel betegelde, moderne badkamer welke is voorzien van een hoekligbad, douchecabine, toilet en badkamermeubel met wasbak.

Zolder: bergruimte

Naast de woning staat een nette houten garage met een ruime oprit en volop bergruimte.

De woning is gelegen in de Hare, dit is een gewilde, parkachtige en relatief jonge wijk van Oldemarkt.
Oldemarkt beschikt over een gezellige dorpskern met een keur aan winkelaanbod. Er is een jachthaven waar vanuit de Overijsselse en Friese wateren direct bereikbaar zijn en natuurlijk De Weerribben.
De woning in parkachtige opzet is gelegen nabij het vijverparkbos met fietspad naar het Nationale Park.
De bereikbaarheid over de weg is tevens uitstekend te noemen. Op ca. 50 autominuten van Amsterdam gelegen, 25 autominuten ten opzichte van Zwolle en Heerenveen op ca. 20 autominuten.
Schitterend natuurgebied "De Weerribben" op fiets- en vaarafstand. Richting Steenwijk uitgestrekte bossen op "De Woldberg".
Kortom een woning met uitstraling en de charme van het platteland, uitstekende mogelijkheden voor senioren, gezinnen en voor een ieder die ruimtebehoevende hobby's c.q. werkzaamheden aan huis wenst.

EXTRA INFO:
De woning is uitstekend geïsoleerd, dubbel glas e.d.;
Hoofdverwarming CV-installatie (plaatsingsjaar 2009) met radiatoren verwarming, bijverwarming d.m.v. een inbouwhoutkachel;
Het dikke, rieten dak is ca. 10 jaar oud ( isoleert goed ) en is voorzien van een anti-alg coating;
Fraaie ligging op de kavel waardoor fraaie vrije uitzichten rondom en toch veel privacy.
Kortom een gerieflijke, complete woning in een schitterende woonomgeving.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier 17 jaar heerlijk gewoond. Lekker buiten zitten in de fijne, zonnige tuin met veel privacy. Op ieder moment van de dag kun je wel een plekje in de zon vinden, vanwege de ligging van het huis op het midden van de ruime kavel. Het dikke, rieten dak zorgt voor extra isolatie: daardoor is het in huis lekker koel in de zomer en heerlijk warm in de winter. We genieten van onze eigen kippen, die leggen elke dag een vers eitje. Maar ook van de vogels uit de natuur, er wonen bijvoorbeeld winterkoninkjes, gekraagde roodstaarten, roodborstjes, spechten en zelfs ransuilen in onze eigen tuin! De vijvers trekken ook veel verschillende dieren aan, zoals salamanders en het is leuk om de vogels zich erin te zien wassen. Oldemarkt is een heel leuk en gezellig dorp met alle benodigde voorzieningen, zoals een mooie supermarkt, een drogist, een bakker, leuke kledingwinkels, een juwelier, een bibliotheek, 3 basisscholen, een jachthaven en diverse sport- en muziekverenigingen. De wijk is doodlopend en daardoor heerst er nog echte rust, wat je nog maar moeilijk kunt vinden tegenwoordig. Voor de deur vind je een mooi park en fiets je ook nog eens zó De Weerribben in, waar je kunt fietsen, kanoën of natuurlijk schaatsen in de winter.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1982

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

427 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

714 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

607 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vrij wonen

 

Rust

 

Parkachtige omgeving

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's