Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De Boerenmaat 24 te Haaksbergen

Gunstig gelegen, op slechts 5 minuten loopafstand van het centrum, vinden we deze netjes afgewerkte en prima onderhouden HOEKWONING met vrijstaande stenen garage, berging, royale zolderverdieping met twee dakkapellen en een zonnige tuin op het zuidoosten. De woning is gelegen aan een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. In de directe nabijheid van scholen en sportvoorzieningen en in een mum van tijd bevindt u zich op de uitvalswegen richting Enschede en de A1 bij Hengelo.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Plan dan snel een bezichtiging!

Indeling:
Begane grond:
Overdekte buitenentree, hal, meterkast, toilet en werkkast onder de trap naar de eerste verdieping, woonkamer en keuken.

De royale straatgerichte woonkamer heeft een oppervlakte van circa 30 m² en is afgewerkt met een plavuizen vloer. Aan de achterzijde de keuken, waar een eenvoudig keukenblok is geplaatst. De keuken heeft de beschikking over een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en een koel-/vriescombinatie (ter overname). Via de keuken is er toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers en de badkamer, welke is voorzien van een wastafel, hangend toilet, radiator en een inloopdouche.

De slaapkamers hebben oppervlaktes van circa 14, 13 en 8 m², waarbij de grote slaapkamers beschikken over vaste kastruimte (merk Raffito) en kozijnen met zonwerende beglazing. Op de overloop een extra kast met daarin de aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar, geheel voorzien van een plavuizen vloer en een dakkapel (kunststof kozijn met zonwerende beglazing en horren) aan zowel de voor- als achterzijde. Bewust is de ruimte nog niet ingedeeld, waardoor er op dit moment sprake is van een zeer royale vierde slaapkamer. Daarnaast veel praktische opbergruimte onder de schuine zijden aan de voor- en achterkant (knieschotten), een lange rij met vaste kastruimte aan de binnenkant t.h.v. de buitenmuur en ter plekke van de trapopgang de opstelplaats voor wasdroger en Cv-ketel...

Erg makkelijk en comfortabel zijn de 2 Velux dakvensters t.h.v. de aansluitingen voor wasdroger en Cv-ketel. Altijd daglicht en de mogelijkheid om de 2e verdieping op te delen in meerdere ruimtes met daglichtinval.

Tuin en garage:
De tuin is gesitueerd op het zuidoosten en aangelegd met een groot terras. Wilt u toch even nagenieten van een drukke dag zonder al te veel zon.... een groot elektrisch zonnescherm biedt u deze mogelijkheid.
De garage van maar liefst 22 m² is L-vormig, toegankelijk per auto via de toegang aan de zijkant van de woning en voorzien van elektra, gas en wateraansluiting. Een ideale ruimte voor het stallen van uw oldtimer, aanhanger, fietsen of het opbergen van kinderspeelgoed en-/of gereedschap.

Vast aan de garage een stenen berging met eveneens elektra aansluiting.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd in 1974, het perceeloppervlak bedraagt 188 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 409 m³. De woning is volledig (na) geïsoleerd (glas, dak, vloer en muur). De kozijnen van de woning zijn allen van kunststof en voorzien van isolerende beglazing, horren en een draai-/kiep stand. De centrale verwarming en warmwatervoorziening worden verzorgd door een Remeha Tzerra HR Cv-ketel (eigendom uit 2012).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1974

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

409 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

188 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

119 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's