Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 500.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In een gezellige wijk waar altijd een vakantiegevoel heerst door veel groen en het vrolijke kleurgebruik in de speelse bouw, staat jouw nieuwe [t]huis! Dit super ruime hoekhuis heeft behalve een ruime tuingerichte woonkamer en een royale keuken aan de voorzijde maar liefst 6 slaapkamers en 16 zonnepanelen. Omdat de woning een breedte heeft van ruim 7 meter, is de tuin ook heel breed en met een lengte van 10 meter is er altijd wel een zonnige plek te vinden. Verder beschikt het huis over aluminium kozijnen en heb je een eigen parkeerplaats op het gemeenschappelijke binnenterrein.

Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke tuin die over het hele eiland loopt, ideaal om te spelen, picknicken of chillen. De binnentuin grenst aan het hofje. Kortom; dit is hét [t]huis voor gezinnen!

Het huis is ideaal gelegen in de jonge en ruim opgezette woonwijk Terwijde vlakbij het nieuwe stadshart Leidsche Rijn Centrum, winkelcentrum Terwijde en het NS-station. Het recreatiegebied Haarrijnse plassen, het Maximapark en de diverse sportvelden liggen net als de Utrechtse binnenstad op fietsafstand en de snelwegen A-2 en A-12 zijn binnen 5 minuten bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:

Via de sfeervolle en beschutte voortuin bereik je de entree. De ruime hal beschikt over een garderobe en geeft toegang tot het toilet en de royale woonkamer met open keuken van zo'n 60 m2.
De ruime keuken is opgesteld in een hoek waardoor er een bar is ontstaan. De keuken heeft ramen tot op de vloer en is daardoor een super lichte plek in huis. De woonkamer profiteert hier, samen met de glaspartijen aan de achter- en zijkant van het huis ook van mee. De hele begane grond is voorzien van een grijze plavuizen vloer. Verder is er een trapkast en een ruime bergkast.
Via de schuifpui aan de achterzijde is de achtertuin bereikbaar. Door de breedte en diepte van de tuin is er ondanks de ligging richting het oosten, gedurende de dag veel zon. Naast de stenen berging heeft de tuin ook een overkapping voor de fietsen en kliko’s.

1e verdieping:
Via een afgesloten trappengat kom je bij de slaapkamers op de 1e verdieping.
De huidige bewoners hebben 1 van de slaapkamers aan de voorzijde iets verkleind waardoor er een ruime inloopkast tussen deze en de slaapkamer aan de achterkant is ontstaan. Daarnaast ligt de moderne en complete badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Aan de voorzijde van het huis is een 3e slaapkamer.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is super ruim en beschikt naast een vaste kastenwand, een bergkast met aansluiting voor wasmachine en droger, ook nog over een douche en wastafel. Dè ideale ouderslaapkamer! Aan de voorzijde zijn nog 2 slaapkamers waarvan 1 met zijn 2 dakramen een hele fijne, opvallend lichte ruimte is.

Bijzonderheden;
- Opvallend breed [t]huis;
- Voorzien van onderhoudsarme aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
- uitstekend geïsoleerd (energielabel A);
- 16 zonnepanelen;
- Warm water en verwarming middels stadsverwarming;
- Grote gemeenschappelijke binnentuin met privé-parkeerplaatsen voorde bewoners;
- Servicekosten binnentuin + parkeerplaats € 17,50 per maand;
- Perfecte ligging nabij het nieuwe Leidsche Rijn Centrum en winkelcentrum Terwijde;
- De erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

Oplevering in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Gezellige jaarlijkse eiland BBQ met al je nieuwe buren, het Rijnkennemerontbijt jaarlijks terugkerend in juli.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 

aan het woord

“Zin in een jaarlijkse terugkerende BBQ met al je eilandburen? En wat dacht je van het jaarlijks terugkerende Rijnkennemerlaanontbijt?”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

2007

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

634 m³

Woonoppervlakte

178 m²

Perceeloppervlakte

184 m²

Indeling

Aantal kamers

8

Aantal slaapkamers

6

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij Leidsche Rijn Centrum

 

St. Anthonius Ziekenhuis om de hoek

 

Op fietsafstand van het Maximapark

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's