Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Boerhaavelaan 122 te Hengelo (O)

Kopers opgelet!!

Randje CENTRUM gelegen, prima onderhouden TWEE ONDER EEN KAP WONING uit de jaren '60 met een slaap- en badkamer op de begane grond, moderne inbouwkeuken met open eetkamer en bijkeuken, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een stenen garagebox voorzien van elektra. In 1967 zijn onder architectuur vier ruimten bijgebouwd. Sindsdien is de woning ook te gebruiken als semi bungalow.

De woning is gelegen tegenover het ziekenhuis van Hengelo in een rustige straat. Supermarkten en het stadscentrum van Hengelo zijn met de fiets of auto binnen 5 tot 10 minuten bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Entree met meterkast, hal met toilet, woonkamer, keuken, eetkamer, bijkeuken, slaapkamer en de badkamer.

De royale, lichte woonkamer meet een oppervlakte van circa 24 m² is voorzien van een fraaie, massieve parketvloer. Aan de voorzijde en zijkant bevinden zich grote raampartijen, welke voor volop daglicht zorgen.

Vanuit de eetkamer is de praktische keuken van circa 8,5 m² rechtstreeks te bereiken. De keuken zelf bestaat uit een vaste eenheid in courante kleurstelling met een kunststof aanrechtblad waarin verwerkt een spoelbak met groentenspoel, vaatwasser, combioven magnetron, 4 pits kookplaat, koeleenheid (systeem met 2 lades) en een afzuigschouw.

De achterzijde van het woonhuis is uitgebouwd, beschikt over een grote raampartij en meet inclusief keuken een oppervlakte van circa 25 m². Een echte woonkeuken dus met zicht op de achtertuin en volop ruimte voor het plaatsen van een riante eettafel…

Vast aan de eetkamer de bijkeuken van 8,5 m² met onder meer de opstelplaats voor Cv-ketel, uitstortgootsteen met koud water aansluiting en een buitendeur welke toegang geeft tot de achtertuin.

In de royale hal vinden we het toilet (staand) met fontein en een ruime garderobenis. Daarnaast de trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de badkamer met naastgelegen slaapkamer.

De slaapkamer meet een oppervlakte van 8,5 m² en staat in directe verbinding met de badkamer. De badkamer (ongeveer 5 jaar geleden gerealiseerd) is in zijn geheel betegeld en voorzien van elektrische vloerverwarming, een hangend toilet, separate douche, wastafel en de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Een lichtkoepel in het dak gedeelte zorgt voor het nodige daglicht.

Eerste verdieping:
Royale overloop met 3 slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van vaste kastruimte. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde heeft de beschikking over een ruime inloopkast en een deur naar het zeer ruime voorgelegen balkon. De slaapkamer ernaast heeft tevens een eigen toegang tot het voorgelegen balkon.

De badkamer meet een oppervlakte van 5 m² en is voorzien van een douchehoek, 2e toilet, dubbele wastafel en de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

Tweede verdieping:
Via een 'losse' trap te bereiken vliering met volop bergruimte.

Tuin en garage:
De achtertuin ligt op het noorden en de voortuin op het oosten en zuiden. Beide zijn altijd netjes onderhouden. Aan de zijkant van de tuin is er een doorgang. Inbegrepen in de koopsom is één garagebox die als berging, hobbyruimte, stalling voor uw caravan of oldtimer of eventueel als parkeerplaats zou kunnen dienen. De garagebox is voorzien van elektra en de afmetingen is 5,65 (l) x 3,00 (b).

Parkeren:
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid aan de voorgelegen straat (blauwe schijf of parkeervergunning). Daarnaast kunt u parkeren op eigen terrein voor of in de garagebox.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1960. De perceeloppervlakte bedraagt 310 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 515 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een AwB Cv-ketel (eigendom). De uitgebreide verbouwing in 1967 - aan de achterzijde en zijkant van de woning - is ontworpen en begeleid door een architect!

* Optioneel is een tweede garagebox extra te koop (eveneens 5,65 (l) x 3,00 (b)), gelegen direct naast de garagebox welke inbegrepen is in de koopsom.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Toen we er kwamen wonen in de zestiger jaren stond er nog een Twentse boerderij aan de overkant. We hebben samen staan huilen voor het raam toen de laatste houten palen werden omgehaald. Als herinnering aan de Twentse erven in de directe omgeving die verdwenen, hadden we naast onze voordeur een Twents stiepelteken ophangen. Dat hangt nu bij mijn ouders in hun zorgsuite in Groningen. Dus wellicht een tip voor de volgende bewoners ... Het haakje zit er nog.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1960

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

515 m³

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

310 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

190 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Het huis is praktisch en multi-functioneel. De buurt is rustig en groen en toch levendig.

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's