Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 225.000,-- kk

Fraai wonen in deze eengezinswoning met drie slaapkamers in het centrum van Alphen aan den Rijn

Op loopafstand van het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn en nabij de sportvelden en recreatiegebied “Zegersloot” bieden wij u deze in 2014 gerenoveerde jaren dertig eengezinswoning aan. Het betreft een sfeervolle en licht afgewerkte woning in een gezellige en verkeersluwe straat. Aan de achterzijde grenst de woning aan de speeltuinvereniging “De Bloemhof”.

Als voorproefje op uw vrijblijvende bezichtiging, nemen wij de indeling alvast met u door.

Begane grond
Via de voortuin bereikt u de entree. Een ruime hal met daarin de mooi wit geschilderde trap met hieronder de verdiepte kelderkast en de meterkast. Via een paneeldeur met klassiek deurbeslag is er toegang naar de woonkamer.

De L-vormige woonkamer is ruim en licht, met aan de tuinzijde openslaande deuren. De hal en de woonkamer zijn voorzien van een massief houten vloer met hoge witte plinten. De wanden zijn mooi gestuukt (Pandomo), evenals het plafond welke is afgewerkt met sierlijsten.

In 2014 is er in de aanbouw een nieuwe keuken geplaatst in parallelopstelling. Strakke greep loze witte fronten met op twee punten een speels kleurdetail. Het werkblad is uitgevoerd in natuursteen.
De keuken is voorzien van de volgende apparatuur:
• een gaskookplaat
• een vaatwasser
• een afzuigkap
• een combimagnetron
• een koelkast

Vanuit de keuken bereikt u de hal met toegang tot de toiletruimte, badkamer en de deur naar de tuin. De toiletruimte is keurig afgewerkt met een vrijhangend toilet. Aansluitend de keurige badkamer. Deze is in 2008 geheel vernieuwd en modern betegeld in wit/antraciet grijze kleurstelling. Een groot wastafelmeubel met een designkraan en bijpassende spiegel. De grote inloopdouche is afgescheiden door een glazen wand en heeft naast een handdouche ook een stortdouche.

De achtertuin is voorzien van sierbestrating en heeft een schutting rondom met een poort en achterom. Er is een praktische opbergplek voor de containerbakken gecreërd zodat deze uit het zicht staan. Daarnaast is er een houten berging met hier de opstelplaats van de C.V.-combiketel en de aansluiting voor de wasmachine en de wasdroger.

Eerste verdieping
De overloop met toegang tot de drie slaapkamers, de vliering en een vaste kast.

Aan de achterzijde de woningbrede ouderslaapkamer. Er is een deur naar het platte dak van de keuken (thans niet afgeschermd om te gebruiken als balkon), vanwaar er een leuk uitzicht op de achtergelegen speeltuin is.

Aan de voorzijde de tweede en derde slaapkamer. De hele verdieping is voorzien van een nette vloer met hoge witte plinten en gestuukte wanden.

Vanaf de overloop is er via een vlizotrap toegang naar de bergvliering.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Heel fijn wonen, vlakbij het centrum en toch al de rust. Heel dichtbij de Zegerplas dus voor een wandeling of fietstochtje is het ideaal. Het huis zelf is gezellig en geeft het gevoel van thuiskomen. De gebruikte materialen zijn makkelijk te onderhouden”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1927

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

254 m³

Woonoppervlakte

72 m²

Perceeloppervlakte

86 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

G

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Fijne buurt,

 

Wandelafstand van het centrum

 

Rustige buurt

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's