Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 298.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heerlijk, luxe wonen in deze uitstekend afgewerkte, en smaakvol uitgebouwde, HALF VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE.

In de kindvriendelijke wijk "De Nieuwe Gagels" staat deze keurige woning met maar liefst 375m² eigen grond! Een magnifieke kavel op de hoek gelegen, met een inpandige garage en ruime oprit voor de deur.

De woning is zeer smaakvol uitgebouwd aan de achterzijde en hierbij is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Ook de keuken is in 2011 geheel verbouwd en ook hier is niet bezuinigd op de kwaliteit en de hoogwaardige afwerking.
De tuingerichte woonkamer, met veel raampartijen, is voorzien van een natuurstenen vloer welke deels is voorzien van vloerverwarming. De prachtige open haard is de eye-catcher van de living. Buiten is het al even heerlijk vertoeven, onder de aangebouwde overkapping. Vanuit de woonkamer, het overkapte terras en de tuin wordt vrij uitzicht genoten over het omliggende groen en de fraaie Hollandse luchten. Dus geen hinderlijke inkijk van buurpercelen.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree, hal met meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping, keurig toilet met wandcloset en fontein (Sphinx). De ruime woonkamer, met openslaande tuindeuren, welke toegang geven naar het overkapte terras, een riante eethoek en de moderne greeploze keukenopstelling welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur, o.a. 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw, vaatwasser, koelkast en combi-magnetron (allen A-merken). Voorts de ruime, inpandige garage. Deze is met een kleine verbouwing tot slaapkamer en badkamer te verbouwen, waardoor u deze woning volledig levensloopbestendig kunt maken.

1e verdieping: overloop met inbouwkast met opstelplaats CV-ketel (Nefit Smartline bj. 2004), 3 slaapkamers (5.6m², 9m² en 11,8m²), een nette badkamer, voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, wandcloset, wastafel (allen Sphinx) en designradiator.

2e verdieping: middels vlizotrap bereikbare ruime bergzolder.

De tuin is smaakvol aangelegd, met een zonnig terras achter in de tuin en een aangebouwde overkapping aan de woning. De tuin is uitstekend onderhouden en geeft een waar gevoel van rust en vrijheid.

Bijzonderheden:
- het schilderwerk wordt jaarlijks bijgehouden;
- de keuken is verbouwd in 2011;
- de aanbouw is gebouwd in 2007/2008;
- vrijwel alle kozijnen zijn vernieuwd (plm. 5 jaar geleden);
- alle buizen van de radiatoren zijn weggewerkt in de vloer;
- de woning is onlangs bouwtechnisch gekeurd.

Het Stroomdal is gelegen op loopafstand van 2 basisscholen, kinderopvang, wijkwinkelcentrum (w.o. Albert Heijn en bakkerij Bergsma), en diverse sportverenigingen. Op 5 minuten fietsen van het centrum van Steenwijk en het NS-intercity station. Goede aansluiting vanuit de wijk op de rondweg en op de A32-A28/A7. Leeuwarden op circa 45 autominuten afstand, Heerenveen op circa 20 minuten afstand, Zwolle op circa 25 minuten rijden.
De woning ligt direct aan "de Groene Long" (Sportpark De Nieuwe Gagels).

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1983

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

433 m³

Woonoppervlakte

107 m²

Perceeloppervlakte

375 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Frans balkon, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

287 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's