Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 219.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Jan van Galenstraat 9 te Hengelo (O)

"Open Huis 11 september 2019 van 16.30 uur tot 18.00 uur".

Sfeervolle, uitgebouwde karakteristieke 2 onder 1 kap jaren '30 woonhuis met erker gelegen op loopafstand van het centrum. De achtertuin is gesitueerd op 't noordwesten en heeft een overkapping.

Wilt u wonen in deze rustige straat, gelegen nabij alle noodzakelijke en gewenste voorzieningen? Maak dan nu een bezichtigingsafspraak!

Indeling
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer, keuken, voorraadkast, achter entree, hal, separaat toilet, badkamer en slaapkamer.

De gezellige woonkamer is aan de voorzijde van het huis gesitueerd en meet circa 18 m². De woonkamer beschikt over mooie glas in lood bovenramen, gashaard en suitedeuren naar de keuken om de sfeer extra te verhogen.

De keuken is door de suitedeuren afsluitbaar van de woonkamer en voorzien van een lichte inbouwkeuken met de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, enkele RVS spoelbak, 4-pits gaskookplaat met RVS afzuigschouw,
verlichting onder de bovenkasten en een apart geplaatste vitrinekast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de voorraadkast.

Vanuit de keuken is er een directe doorgang naar het achter portaal met een separaat toilet (hangend toilet en fontein), de badkamer (met bad-meubel, toilet, bidet, designradiator en een douchehoek welke is afgescheiden met glaselementblokken) en de achtergelegen slaapkamer. Verder bevinden zich in deze hal de Cv-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De slaapkamer beneden meet een oppervlakte van bijna 13 m² en heeft een toegangsdeur naar buiten.

Eerste verdieping:
Overloop, vaste trapopgang naar de tweede verdieping en twee slaapkamers met elk een vaste kast. Deze slaapkamers meten circa 15 en 9 m².

Tweede verdieping:
Overloop met twee slaapkamers, beiden voorzien van een dakkapel. Beide slaapkamers geven toegang tot de bovengelegen vliering (open geheel). Ideaal voor de kinderen als speelhoek of slaapgelegenheid.

Tuin/berging:
De omsloten tuin is in zijn geheel voorzien van bestrating, wat de tuin onderhoudsarm maakt. Achter in de tuin is een houten berging geplaatst met aansluitend een overkapping welke circa 12 m² meet.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1937 en is gelegen op steenworp afstand van het centrum van Hengelo. In de omgeving zijn verschillende voorzieningen als supermarkten en scholen. De woning heeft dakisolatie en de begaande grond is voorzien van isolerende beglazing. De inhoud ligt rond de 409 m³. De perceeloppervlakte bedraagt 187 m². De centrale verwarming en warmtevoorziening geschieden middels een Nefit HR Ecomline bouwjaar 2002 (eigendom). De woning is afgelopen jaar doorlopend gemoderniseerd en verbouwd.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1937

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

409 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

187 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Rolluiken, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's