Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 339.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Esrein 10 H te Hengelo (O)

Wilt u stoer wonen in een appartement met een bijzondere industriële uitvoering en een knipoog naar het verleden, maar wel met het hoge eigentijdse comfort van nu? Dan doet de mogelijkheid zich nu voor!

Zo is het ook bij deze fraai 'loftwoning' in 'Hart van Zuid', het gebied waar de sfeer van vroeger en de gemakken van de huidige tijd elkaar vinden. Modern en eigentijds en toch met behoud van het omvangrijke culturele en industriële erfgoed van Hengelo. De oude fabriekshal van Dikkers vormde de basis voor de complete nieuwbouw van de loftwoningen op de eerste etage waarbij de oude elementen als de staalconstructie en spanten behouden zijn gebleven. Alle voorzieningen zijn in de buurt en het centrum van Hengelo is op loopafstand. U parkeert uw auto gemakkelijk en veilig op de goed verlichte parkeergelegenheid aan de voor- en zijkant van het gebouw.

Het appartement heeft de allure van een penthouse en door het uitzicht over het dakterras met prachtige sedum tuin en boompartijen ontstaat het gevoel omringd te worden door uw eigen tuin.

Indeling:
Gemeenschappelijk gedeelte:
Middels een lift en trapopgang komt u op de 1e etage van de loftwoningen met in het midden een ruime en gezellige woonstraat, die een geleidelijke en natuurlijke overgang vormt tussen het openbare en privé gedeelte. Bij uw eigen voordeur heeft u volop ruimte om een gezellig zitje aan de woonstraat te plaatsen.

Appartement:
Entree/hal met videofoon en de toegang tot beide slaapkamers, bijkeuken/berging, toilet, woonkeuken en de woonkamer.

Het toilet (hangend met ingebouwde spoeling) en fontein is uiterst courant van uitvoering en opgetrokken in een moderne kleurstelling met betonlook stucwerk aan de wand.

Komend vanuit de hal treft u een riante woonkamer aan (31 m²) met openslaande tuindeuren naar het riante dakterras van maar liefst 47 m², voorzien van tegels. Het is riant en voelt als een buitentuin. Reeds vroeg in het voorjaar kunt u hier, al dan niet met gasten, reeds genieten van het buitenleven.

De keuken zelf (woonkeuken van bijna 19 m²) is voorzien van een moderne, luxe en praktisch geplaatste inbouwkeuken met volop bergruimte en diverse treklades. Het geheel is opgetrokken in courante kleurstelling en fraai en luxe uitgevoerd met hoogwaardige inbouwapparatuur van Bauknecht, zoals een steamer, combimagnetron, inductie kookplaat, rvs afzuigschouw, vaatwasser en koelkast.

Uniek is het idee van het vrij gelegen keukenblok met bijbehorende comfortabele barkrukken. Hier kunt u heerlijk genieten van een drankje, een gesprek voeren met de aanwezige visite terwijl u zelf nog kookt of gewoon lekker natafelen.

Wilt u gezellig en wat langer tafelen in vol gezelschap? Dan doet ook deze mogelijkheid zich voor en wel in het woongedeelte van de keuken. U heeft hier voldoende plek voor een royale eettafel.

Teruggekomen in de hal komt u in de bij de slaapkamers welke gelegen zijn aan de voor- en achterzijde. Deze meten een oppervlaktes van respectievelijk 17 en 8 m².

De bijkeuken/berging is voorzien van de aansluitpunten voor wasmachine, wasdroger en dient tevens als opstelplaats voor de warmtepomp en verdeler van de vloerverwarming.

De badkamer, zeer courant van uitstraling, is voorzien van een inloopdouche, hangend toilet, ligbad en wastafel met ombouw.

Eerste verdieping
Vanuit de woonkamer komt u via de vaste trap op de 1e verdieping waar zich op dit moment een werkruimte bevindt met daarnaast een inloopkast. Een royale verdieping met open karakter waar nog heel veel mogelijk is... U kunt er slapen, werken aan huis of een plek creëren waar u hobbymatig kunt werken of klussen. De enorme hoogte, de makkelijke toegang en de vrije indeelbaarheid maken deze verdieping tot een ware aanvulling op uw woongenot!

Berging:
Bij de ingang aan de zuidzijde van het complex is de individuele berging gelegen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2014;
- Inhoud: circa 559 m³;
- Woonoppervlakte: 133 m²;
- Dakterras van 47 m², uniek veel buitenruimte;
- Servicekosten bedragen € 157,99 per maand;
- Vloerverwarming op de gehele 1e woonlaag;
- Centraal gelegen met bijna alle voorzieningen op loopafstand;
- Fraaie combinatie tussen industrieel en modern wonen;
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Vele extra's waaronder elektrisch bedienbare screens en airco-installatie;
- Door de grote gebruiksoppervlakte (dit appartement biedt maar liefst 133 m² woonplezier inpandig) voelt de woning heel ruimtelijk aan. De grote ramen en hoge plafonds met zicht op de stalen constructie versterken dit gevoel;
- In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Aanvaarding:
In overleg.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op www.funda.nl.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Aan het woongenot ligt het in ieder geval niet. Wat heerlijk is aan dit huis is de perfecte ligging. Het is heerlijk om op zaterdag naar de markt te lopen. Daarnaast zijn faciliteiten zoals drogisterijen en supermarkten binnen handbereik. Ook de sfeer van het huis is iets unieks. Door de originele elementen is dit echt een uniek huis. Ten slotte is de buurt erg gezellig. Er worden jaarlijks leuke evenementen georganiseerd zoals een BBQ of golfdag. Een leuke en laagdrempelige sfeer.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2014

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

559 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel, Airconditioning, Lift

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

47 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Unieke historische waarde

 

Originele industriële aspecten zoals stalen frame

 

Hoog afwerkingsniveau

 

Onderhoudsvrij dakterras direct aan woonkamer en slaapkamer

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: