Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 339.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wilgenhoek 33 te Vroomshoop

Op een sublieme, door groen omgeven locatie in de wijk Nieuwoord, vlakbij het "Zandstuvebos", staat deze perfect onderhouden VRIJSTAANDE WONING (SEMI BUNGALOW) met aangebouwde garage, carport, eigen oprit en een prachtig uitzicht aan de achterzijde over landelijk groen.

Op de begane grond bevind zich een slaapkamer met aangrenzende badkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich nog 4 slaapkamers evenals een badkamer met toilet.

Bovenstaande maakt deze woning bijzonder geschikt voor zowel senioren als grote gezinnen.

Indeling:
Begane grond
Entree/hal met meterkast, toilet, vaste trapopgang naar de eerste verdieping, slaapkamer, badkamer, woonkamer, keuken, berging en garage.

De ouderslaapkamer is op dit moment op de begane grond en meet een oppervlakte van circa 14 m². De ruime badkamer, aaneengesloten met deze ouderslaapkamer, is volledig betegeld in lichte kleurstelling en voorzien van een toilet, douchevoorziening en een wastafel.

De tuingerichte en sfeervolle woonkamer met open keuken geeft toegang tot de achtertuin middels een schuifpui. Door de aanwezigheid van meerdere raampartijen is het geheel een fijne lichte ruimte.

De inbouwkeuken zelf is voorzien van granieten werkblad, enkele roestvrijstalen spoelbak met groenten spoel, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-/magnetron, apothekerskast en biedt voldoende bergruimte door de aanwezigheid van onder- en bovenkasten.

Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken/achter entree met wasmachine- en droger aansluiting. De bijkeuken heeft een binnendoor richting de garage/berging.

De aangebouwde stenen garage meet een oppervlakte van 17 m² en is voorzien van een stalen kanteldeur, tuindeur met toegang naar de tuin, elektra- en watervoorziening.

Eerste verdieping
Overloop, vlizotrap naar tweede verdieping, vier slaapkamers, stookruimte met berging en de badkamer.

De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 13 m², 12 m², 11 m² en 10 m².

De badkamer met dakkapel is voorzien van een douchehoek, ligbad, hangend toilet en een enkele wastafel.

Tweede verdieping:
De zolderverdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en is te gebruiken als bergzolder.

Tuin/berging:
De tuin is aangelegd met een groot terras, gazon, borders en geeft u een fantastisch zicht op de achtergelegen weilanden.

Het pand is voorzien van een fraai, privacy biedende, zon gerichte achtertuin met achterom en is gelegen op een kavel van 530 m² eigen grond. De woning heeft een woonoppervlak van 134 m² en een inhoud van 568 m³. Het pand is gebouwd in 1999 en is optimaal geïsoleerd. Verwarming en warmwatervoorziening geschieden middels een Remeha Tzerra combiketel van het bouwjaar 2018 (eigendom). Het pand bevindt zich op loop/fietsafstand van het "Zandstuve-bos" en openbare voorzieningen zoals scholen, sportaccommodaties en winkels.

"Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl’’

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1999

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

568 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

530 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

438 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's