Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

€ 429.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruim en rustig wonen op een van de fraaiste plekjes van Saendelft. 

Het Ambachtskwartier in Saendelft is een zeer populair stukje Saendelft. Met gepaste trots kunnen wij u deze royale tussenwoning aanbieden. Om maar een paar eigenschappen te noemen: ruime woonkamer met sfeervolle erker, luxe keuken, autoluw... En zo kunnen we eigenlijk nog wel even doorgaan. 
De woonkamer is ruim te noemen en beschikt aan de voorzijde over een erker. Er zijn geen directe overburen, waardoor u vanuit de luie stoel heerlijk over het water uitkijkt. De moderne en fraaie keuken is tuingericht, voorzien van diverse inbouwapparatuur en kookeiland waar u heerlijk van een kopje koffie kunt genieten met uitzicht op de tuin. Via de openslaande deuren loopt u de bijna 15 meter diepe achtertuin in. Gelegen op het zuidoosten en altijd een plekje met zon te vinden.

Op de eerste verdieping zijn drie goed bemeten slaapkamers gelegen, alsmede de badkamer voorzien van een ruime inloopdouche en tweede toilet. Alle slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van zonnescreens. De ruime vierde slaapkamer is gelegen op de tweede verdieping, waar zich tevens een ruimte bevindt voor wasmachine, droger en c.v.-ketel. En zoekt u nog wat extra buitenruimte? De voorbereidingen voor het dakterras zijn reeds getroffen! 

Kunnen wij u nog meer vertellen? U kunt dit fantastische woonhuis ook zelf komen bekijken tijdens een bezichtiging. Bel snel met ons kantoor om een afspraak te maken! 

Bouwjaar: 2010
Woonoppervlakte: ca. 143 m2 
Inhoud: ca. 501 m3 
Perceeloppervlakte: 145 m2 eigen grond

Zoals gezegd is de woning gelegen op een van de fraaiste plekjes van Saendelft. Ondanks de autoluwe ligging, is de woning zeer centraal gelegen. Uitvalswegen naar grote steden zijn binnen enkele minuten bereikbaar en tevens is het treinstation Krommenie-Assendelft op loopafstand gelegen. 

Bijzonderheden:
- 5 kamers, 4 slaapkamers; 
- ruime woonkamer met openslaande tuindeuren; 
- voorbereidingen voor dakterras zijn reeds getroffen; 
- vrij uitzicht over het water aan de voorzijde;
- autoluw gelegen;
- zeer centrale ligging.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 8 jaar hier heel fijn gewoond. Het wijkje is misschien wel de leukste in saendelft. Ruim opgezet, geen achterburen en een mooi uitzicht aan voorkant over de Kaaijk. De wijk is auto luw, enkel bestemmingsverkeer dat stapvoets rijdt, dus ontzettend kindvriendelijk. Er wonen dan ook voornamelijk (jonge) stellen en gezinnen in de wijk. Verder zijn er 2 heel leuke speeltuintjes en voldoende parkeerplaatsen! Het winkelcentrum en het NS station zijn op 10 min lopen ; 4x per uur gaat een trein richting Amsterdam.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2010

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

501 m³

Woonoppervlakte

143 m²

Perceeloppervlakte

145 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

90 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Uitzicht

 

Modern

 

Rustig

 

Ruim

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: