Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 429.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wie op zoek is naar bijzonder wonen in Saendelft hoeft niet langer te zoeken! Met gepaste trots laten wij u graag kennis maken met dit royaal bemeten herenhuis op de hoek van de Parkrijklaan in de sfeervolle stijl van de Amsterdamse School.

De woning beschikt over een woonoppervlak van maar liefst 181 m² en kent vier verrassend ruime woonverdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de luxe woonkeuken, deze verdieping is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en via de schuifpui loopt u zo de heerlijk diepe achtertuin in.

Op de eerste verdieping is de woonkamer gelegen, prachtig voorzien van een houten vloer met een pantry, dankzij de grote ramen is deze verdieping heerlijk licht. Op de 2 slaapverdiepingen zijn totaal 4 slaapkamers gelegen alsmede de ruime badkamer met luxe sanitair waaronder een design wastafelmeubel, spiegel, douchezuil en kranen. Op de bovenste verdieping bevindt zich ook nog een separate was-/stookruimte.

Het woonhuis is gelegen op 151 m² eigen grond waardoor u achter het huis een heerlijke, privacyvolle tuin heeft waar u van de rust, ruimte en zon kunt genieten. De gemetselde tuinmuur aan de straatzijde van de tuin geeft veel privacy en de dubbele toegangsdeuren bieden uitstekende mogelijkheden indien u bijvoorbeeld een motor heeft. Kortom mogelijkheden genoeg.

Benieuwd geworden naar dit huis? Bel gerust voor een afspraak, wij maken graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

Bouwjaar: 2004
Woonoppervlakte: ca. 181 m²
Inhoud: ca. 633 m³
Perceeloppervlakte: 151 m²

De privacyvolle achtertuin (ca. 12,5 meter diep) is gelegen op het zuidoosten waar u in de zomer de gehele dag van de zon kunt genieten, in de achtertuin staat de ruime vrijstaande houten berging. De toegang achterom via de dubbele deuren is zeer goed. Doordat er geen steeg achter de woning is gelegen is de tuin extra diep. Indien gewenst is het nog mogelijk om de schuur extra te vergroten.

De ligging van de woning is zeer gunstig op korte afstand van het winkelcentrum en NS-station Krommenie-Assendelft. Op het winkelcentrum zijn alle voorzieningen aanwezig voor de dagelijkse boodschappen alsmede een aantal kledingwinkels, restaurant en het zorgcentrum van het Zaans Medisch Centrum. Daarnaast zijn er meerdere kinderdagverblijven alsmede lagere en middelbare scholen aanwezig. De bereikbaarheid van A8 / A9 is prima, derhalve zijn Amsterdam, Alkmaar en Haarlem snel te bereiken. Ook het kustgebied is met ca. 15 autominuten nabij.

Bijzonderheden:
- zeer royaal 6-kamer herenhuis;
- luxe woonkeuken begane grond;
- woonkamer en één slaapverdieping voorzien van houten vloeren;
- ruime badkamer met luxe sanitair;
- aansluitmogelijkheid voor ligbad in badkamer;
- veel ramen dus een heerlijk lichte woning;
- de woning is vanuit de bouw zeer goed geïsoleerd;
- gelegen op loopafstand van openbaar vervoer zoals trein en bus;
- winkelcentrum de Saen op steenworp afstand.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2004

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

633 m³

Woonoppervlakte

181 m²

Perceeloppervlakte

151 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

95 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's