Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 160.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf 160.000,-- k.k.

Keurig afgewerkt driekamerappartement op de zevende verdieping met zonnige balkon op het westen

Wilt u iedere dag genieten van een prachtig uitzicht over de Zegerplas? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend dit nette appartement op de zevende verdieping te bekijken.

De huidige eigenaar heeft het appartement in 2011 verbouwd waardoor een ruime en moderne woonkeuken is ontstaan door het samenvoegen van een slaapkamer en de keuken. Daarbij is een praktische wasruimte gerealiseerd en zijn alle wanden en vloeren keurig afgewerkt.

Dit appartementencomplex is gebouwd in 1969 en bestaat uit een laag bergingen en 8 woonlagen. U profiteert hier van de optimale ligging; in de directe omgeving ligt sportpark "De Bijlen", een tennispark, sportschool en het recreatiegebied Zegerplas. Het uitgebreide overdekte winkelcentrum "De Ridderhof" ligt op enkele minuten lopen. Een bushalte om de hoek en u rijdt met de auto zo naar Leiden, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Alle belangrijke voorzieningen zijn hier dichtbij huis.

Graag geven wij u vooruitlopend op de bezichtiging een idee van de indeling en afwerking;

Begane grond
Centrale entree op de begane grond met brievenbussen, beltableau, lift en trapopgang.

Op de begane grond bevindt zich eveneens de fietsenberging die bij de woning behoort. De berging is ongeveer 5 m² groot.

Zevende verdieping
U komt binnen in de entree welke toegang geeft tot de hal. Via de hal loopt u zo door naar alle vertrekken.
De woonkamer is gelegen aan de achterzijde met toegang tot het woningbrede balkon op het westen. Hier kunt u heerlijk in de middag en avond van de zon genieten. U heeft vanaf het balkon een fraai uitzicht over Alphen aan den Rijn.

Aan de voorzijde de royale masterbedroom met uitzicht over de Zegerplas. In deze kamer staat een grote schuifkast die de huidige eigenaren achter zullen laten in de woning. Hiernaast ligt de tweede ruime slaapkamer met vaste kast waarin de boiler zich bevindt.
De naastgelegen badkamer is keurig uitgevoerd met een zwarte vloertegel en witte wandtegels en bevat een douchehoek en wastafel. Hiernaast liggen de meterkast, keurige toiletruimte en het washok.

De woonkeuken is netjes afgewerkt met een zwarte keukenopstelling uit 2011. Deze is compleet uitgevoerd met de volgende inbouwapparatuur:
- gaskookplaat,
- afzuigkap,
- koel-/ vriescombinatie,
- heteluchtoven,
- vaatwasser en
- anderhalve spoelbak.

Via de keuken heeft u eveneens toegang tot het balkon.

Het gehele appartement is uitgevoerd met een keurige laminaatvloer en grotendeels gestuukte wanden.

Bijzonderheden:
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 128,45 per maand (2019). De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.
Voor het verbruik van warmte via de collectieve verwarmingsketel betaalt u een voorschotsbijdrage van € 51,81 per maand.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 9 jaar genoten van dit huis, welke voldoende ruimte binnen en buiten bied. We hebben heel wat dagen op het balkon en/of galerij doorgebracht genietend van het mooie uitzicht over Alphen aan den Rijn en de Zegerplas. Omdat de zegerplas zo ontzettend dichtbij ligt, hebben we ook zo vaak mogelijk genoten van alle aspecten van de plas. Van een mooie wandeling, watersporten, zonnen op het gras tot aan heerlijk op het terras zitten aan toe. Ook is het altijd fijn om weer thuis te komen, waar je altijd wel iemand tegenkomt waar je een gezellig praatje mee kan maken. Eenmaal thuis gekomen, kom je altijd in een zonnig huis terecht waar je heerlijk je volgende maaltijd kan klaarmaken in de ruime eet keuken, waarna je lekker kon uitbuiken in de woonkamer genietend van de schitterende zonsondergang.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1969

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

266 m³

Woonoppervlakte

84 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel, Lift

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Elektrische boiler eigendom

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dicht bij Zegerplas

 

Goede uitvalswegen (centrale ligging)

 

Dichtbij centrum

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's