Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nieuwe en keurig afgewerkte starterswoning uit 2015 met zonnig terras op het zuidwesten en eigen parkeerplaats voor de deur

In een kleinschalige nieuwbouwwijk aan de rand van Woubrugge ligt deze moderne en verzorgde starterswoning. De woning is gebouwd door Timpaan hetgeen gekenmerkt wordt door een mooie architectuur, een doordachte indeling en kwalitatief hoogwaardige afwerking en materiaalgebruik. Woubrugge ligt bijzonder centraal tussen Alphen aan den Rijn en Leiden in met een goed netwerk aan openbaar vervoer. Op korte afstand van de woning bevindt zich het centrum van Woubrugge. Hier bevindt zich onder andere een supermarkt, snackbar, kapper en wekelijks de markt.

Graag geven wij u, voorafgaand aan uw vrijblijvende bezichtiging, meer informatie over de woning.

Begane grond
Via het ruime terras aan de voorzijde van de woning, welke op het Zuidwesten is gelegen, komt u bij de entree van de woning. Hal met meterkast en toegang tot de woonkamer. De sfeervolle woonkamer voorzien van moderne tegelvloer met vloerverwarming. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartij op het zuidwesten.

Aansluitend de moderne open keuken welke is afgewerkt met een fraai aanrechtblad van zwart graniet en beschikt over de volgende inbouwapparatuur:
- 4-pits gaskookplaat,
- afzuigkap,
- combi-oven,
- koelkast en
- spoelbak.

Via een tweede hal komt u bij het toilet en de stookruimte. Een keurig betegeld vrijhangend toilet met wasbakje. Daarnaast de C.V.-ruimte met CV-ketel van het merk Intergas, de warmte terugwininstallatie en voldoende opbergruimte voor uw extra voorraad/schoonmaakspullen.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde komt zeer ruimtelijk over door de nokhoogte van ruim 4 meter. Ook hier heeft u een grote raampartij aan de voorzijde met een extra speels effect door de schuinlopende kap.
De tweede slaapkamer is hiernaast gelegen en biedt eveneens het formaat van een ouderslaapkamer door de grote dakkapel. In deze kamer een grote vaste kast voorzien van schuifdeuren.

Moderne badkamer met doucheopstelling, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine. De voorbereidingen zijn hier al aangebracht om indien gewenst in de toekomst een toilet te plaatsen in de badkamer.

Bergvliering
Via de ouderslaapkamer aan de voorzijde kunt u middels een ladder de bergvliering betreden. Een praktische opbergruimte voor alle spullen die niet iedere dag nodig zijn.

Bijzonderheden
- Overdekte fietsenberging voor de deur
- Volledig aangelegde voortuin met mogelijkheid om twee auto’s te parkeren
- De woning is volledig geïsoleerd
- Gehele woning afgewerkt met strakke wanden
- Kunststof kozijnen met HR++ glas
- Politie keurmerk veilig wonen op het hang- en sluitwerk

Deze woning in Woubrugge is centraal gelegen in het Groene Hart tussen Alphen aan den Rijn en Leiden. Het ligt nabij de provinciale weg (N207) en is daarom makkelijk te bereiken met de auto of de bus vanuit Alphen aan den Rijn en/of Leiden. Vanuit uw huis kunt u snel en eenvoudig overal komen. Schiphol, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en de Randstad liggen via de nabijgelegen A4 als het ware binnen handbereik.
Daarnaast is Woubrugge dé locatie voor watersportliefhebbers met haar gunstige ligging nabij diverse meren en plassen!


VRAAGPRIJS € 239.000,= k.k.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“.”

 

aan het woord

“.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2015

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

257 m³

Woonoppervlakte

75 m²

Perceeloppervlakte

86 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

12 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rustig

 

Met deze oppervlakte toch een huis

 

Goed bereikbaar

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's