Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 165.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 165.000,--

Keurig tweekamerappartement op de eerste verdieping met vernieuwde keuken, badkamer en toiletruimte

Groenoord is een geliefde woonwijk op een centrale doch rustige locatie in Alphen aan den Rijn. De wijk is ingericht met volgroeide bomen en een ruime opzet met slechts enkel bestemmingsverkeer. Via de authentieke Oudshoornseweg sluit de wijk met 5 tot 10 minuten fietsen aan op het centrum van Alphen aan den Rijn. Busverbindingen naar zowel het centrum, het station als Schiphol (sneldienst dag en nacht) en Den Haag treft u aan op slechts een paar minuten lopen. Daarbij is de woning gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen. Parkeren kan op eigen terrein.

Dit appartementencomplex heeft een actieve V.v.E. Zo zijn recent alle gevels opnieuw gevoegd hetgeen het appartementencomplex een frisse uitstraling geeft. Uniek is de gezamenlijke tuin die bij het appartementencomplex behoort en waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Ook wordt naast de jaarlijkse vergadering in het voorjaar een gemoedelijke barbecue georganiseerd in de zomerperiode voor de bewoners.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Keurig verzorgde entree met brievenbussen, beltableau en toegang tot de berging. De eigen fietsenberging heeft een formaat van 2,79 bij 1,70 meter.

Vanuit de entree kunt u doorlopen naar het trappenhuis.

Eerste verdieping
Vanuit het portiek stapt u de ruime hal in. De hal is afgewerkt met een nette laminaatvloer en biedt toegang tot de meterkast, toiletruimte, woonkamer en de slaapkamer.

De woonkamer is heerlijk licht en ruim. De woonkamer is eveneens afgewerkt met dezelfde nette laminaatvloer en keurige wandafwerking. In de woonkamer een grote pui met schuifdeur naar het balkon. Dit zorgt voor een extra ruimtelijk effect en veel lichtinval. Het balkon is gelegen aan de tuinzijde waardoor u vanaf het balkon een fraai uitzicht heeft.

De open verbinding van de woonkamer naar de keuken zorgt voor een fijn ruimtelijk gevoel. De keuken is in 2012 vernieuwd en bestaat uit twee rechte keukenopstellingen. De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:
- een NEFF gasfornuis,
- een afzuigkap,
- een oven,
- een spoelbak,
- een vaatwasser en
- een koel-/vriescombinatie.

Erg praktisch is het feit dat de wasmachine is ingebouwd in de keuken.

De slaapkamer is royaal van afmeting. Vanuit de slaapkamer bereikt u de badkamer welke in 2012 geheel is vernieuwd. De badkamer is fraai afgewerkt met een mooie natuursteenvloer en is in zijn geheel betegeld. Daarbij is de badkamer voorzien van een douchecabine, wastafel, een ligbad en een designradiator. Tevens is de badkamer uitgevoerd met vloerverwarming.

De geheel betegelde toiletruimte is in dezelfde kleurstelling als de badkamer uitgevoerd en is voorzien van een mooie natuursteenvloer.

Het appartement is uitgevoerd met dubbele beglazing wat zowel in de zomer als de winter voor extra comfort zorgt in de woning.

Bijzonderheden:
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen circa € 169,88 per maand (2019). De stukken van de V.v.E. liggen op ons kantoor ter inzage.
Daarnaast betaalt u een voorschot aan de V.v.E. voor verbruik van de centrale verwarmingsvoorziening. Het voorschot van de huidige eigenaar bedraagt circa € 50,- per maand.


BIEDEN VANAF PRIJS € 165.000,= K.K.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Ik heb 20 jaar lang genoten van de Groenoord 320, Alphen aan den Rijn, maar ik heb besloten dit huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met het openen van de schuifpui ben je direct op het balkon en heb je een fantastisch uitzicht op de grote tuin welke door iedere bewoner gebruikt kan worden."”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1974

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

183 m³

Woonoppervlakte

57 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Voorzieningen

Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Elektrische boiler eigendom

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's