Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 475.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fraai gesitueerde twee-onder-een-kapwoning met zeer royale tuin, vier slaapkamers en ligging nabij het centrum

In de populaire wijk Beerendrecht bieden wij u deze goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met een heerlijk ruime achtertuin en een carport aan de voorzijde. De ligging is ideaal; op steenworp afstand van park Rijnstroom en dichtbij het centrum. Binnen vijf minuten fietsen bent u midden in het nieuwe Stadshart van Alphen aan den Rijn met winkels, restaurants, terrassen, theater en bioscoop. Binnen een paar minuten wandelt u naar het recreatiegebied ‘De Zegerplas’ en het aangrenzende sportpark met vele sportfaciliteiten. Maar ook de uitvalsweg richting de N207 en de N11 is om de hoek gelegen, evenals voorzieningen voor het openbaar vervoer.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Voortuin met overdekte entree, oprit met carport en toegang tot de berging. Via de ontvangsthal met aansluitend de toiletruimte, voorzien van vrijhangend toilet en fonteintje, en de meterkast bereikt u de woonkamer.

De ruime zonnige woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is maarliefst 8,5 meter breed. Een heerlijk licht zitgedeelte met mogelijkheid om daarnaast nog een eetgedeelte of een werkplek te creëren.

Vanuit de woonkamer heeft u een mooi uitzicht over de verzorgde achtertuin. De achtertuin is bereikbaar via de schuifpui en is in 2016 fraai aangelegd met afwisselend gras, groenperkjes en bestrating. De achtertuin is gemiddeld circa 14 meter diep en zeer royaal door de uitlopende vorm. Aan de achterzijde van de woning zijn twee zonneschermen aangebracht, een tuinkast en een buitenkraan.

De keuken bevindt zich aan de voorzijde en is uitgevoerd in een royale U-opstelling. De keuken is zeer compleet met een caesarstone aanrechtblad en de volgende inbouwapparatuur:
- 5-pits gasfornuis,
- afzuigkap,
- vaatwasser,
- magnetron en
- twee praktische carrouselkasten.

Eerste verdieping
Vanuit de ontvangsthal bereikt u via een dichte trap de eerste verdieping. Hier heeft u toegang tot de drie ruime slaapkamers en de badkamer.

De ouderslaapkamer is gesitueerd op de uitbouw/berging en heeft een fraaie hoogte van 3,65 meter. Daarbij is deze slaapkamer uitgevoerd met extra opbergruimte onder de schuine kap, een dakraam en een dakkapel. De naastgelegen slaapkamer is eveneens uitgevoerd met een dakkapel. De derde slaapkamer aan de voorzijde biedt een fraai uitzicht over de rustige straat

Vanaf de overloop is de badkamer bereikbaar uitgevoerd met een ruime douchehoek, wastafelmeubel, vrijhangend toilet en designradiator. De badkamer is aan de voorgevel gesitueerd met een raam. Prettig voor daglicht en natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Op deze verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer met een dakkapel aan de straatzijde. De C.V.-combi-ketel en de opstelplaats voor droger en wasmachine bevinden zich in een afgesloten ruimte die u eveneens kunt bereiken vanaf de overloop.

Bergvliering
Middels een vlizotrap kunt u de bergzolder bereiken. Erg praktisch is de extra opbergruimte die u hier aantreft.


VRAAGPRIJS € 475.000,= k.k.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De buurt Berendrecht organiseert regelmatig met nieuwjaar een feestelijk straatfeest en in de zomer een gezellige BBQ”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1989

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

517 m³

Woonoppervlakte

138 m²

Perceeloppervlakte

286 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kinderen spelen veilig op straat

 

Een royale zonnige tuin met op ieder moment van de dag zon

 

Een gezellige straat waar de bewoners elkaar veel spreken

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's