Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 445.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime en goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met fraaie tuin op het westen

Op een gunstige locatie in Alphen aan den Rijn, is in 1987 een kleinschalige wijk gebouwd met het cascoconcept. Iedere eigenaar kon zelf kiezen qua indeling en afwerking. Het bijzondere in deze kindvriendelijke woonwijk is dan ook dat iedere woning verschillend is.

Deze twee-onder-een-kapwoning is zeer aantrekkelijk vanwege de ruime afmetingen, de speelse indeling en de royale kavel. U kunt op het eigen terrein uw auto parkeren en u heeft een voor -en achtertuin tot uw beschikking met een ruim zonneterras, overkapping en vrijstaande houten berging. Op korte afstand van de woning bevindt zich winkelcentrum “de Herenhof”, een wijkpark, scholen en de Heijmanswetering met de jachthaven.

Voorafgaand op uw vrijblijvende bezichtiging, nemen wij de indeling alvast met u door.

Begane grond
Via de voortuin bereikt u de entree. Een ruime hal met garderobe, meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer, berging en eerste verdieping.
Een heerlijk ruime en lichte woonkamer met fraai uitzicht op de tuin. Dit komt door de grote schuifpui aan de achterzijde van de woning. U heeft hier een prachtige ruimte voor een royale zithoek. De sfeervolle gashaard zorgt voor extra gezelligheid en comfort. Vanuit de woonkamer een open verbinding naar de extra zitkamer. Deze ruimte wordt gebruikt als eetkamer en extra zithoek. Hiervandaan heeft u eveneens een fraai uitzicht.
Aan de voorzijde van de woning ligt de royale open keuken. Een in 2011 vernieuwde keuken in L-opstelling voorzien van een luxe natuurstenen aanrechtblad en de volgende inbouwapparatuur;
- 5-pits gaskookplaat,
- afzuigkap,
- combi-oven,
- koelkast met vriesvak,
- vaatwasser (2019 vernieuwd),
- close-in-boiler

De ruime tuin is te bereiken via de schuifpui in de woonkamer. De tuin ligt op het westen. Hierdoor kunt u tot in de avond van de zon genieten. In de tuin zijn meerdere zitplekken aangebracht zodat u op elk moment van de dag een heerlijke plek in de tuin kunt opzoeken. Zo is er aan de achterzijde een sfeervolle overkapping geplaatst en is er een vrijstaande houten berging.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop heeft u toegang tot de badkamer en de drie slaapkamers.
De ouderslaapkamer is aan de voorzijde van het huis gelegen. Hiernaast ligt de moderne badkamer. De badkamer is omstreeks 2014 vernieuwd en uitgevoerd met een wastafelmeubel, vrijhangend toilet, inloopdouche en designradiator.
De tweede en derde slaapkamer zijn gelegen aan de achterzijde van de woning.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping ligt de vierde en vijfde slaapkamer. Deze kamers zijn afgewerkt met een dakraam en schuifpanelen om extra spullen achter te bergen.
Op de overloop de aansluiting van de wasmachine en de wasdroger. In een afgesloten ruimte de opstelplaats van de C.V.-ketel en omvormer zonne-energie. Via een vlizotrap kunt u de ruime bergzolder bereiken.

Bijzonderheden
- De woning is in 2014 uitgevoerd met 12 zonnepanelen.
- Dakbedekking van de berging en de aanbouw aan de woonkamer is in 2016 nog vernieuwd.
- De woning is uitgevoerd met een elektrisch zonnescherm grenzend aan de woonkamer en elektrisch markies aan de voorzijde.
- Unieke ligging in rustige en kindvriendelijke woonwijk

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1987

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

560 m³

Woonoppervlakte

153 m²

Perceeloppervlakte

211 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Speeltuin kinderen

 

Actieve bewonersvereniging

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's